Claudia Stirbei si WoW MoM

Alaturi de Claudia Stirbei, povestim astazi despre Mama Boutique, un magazin cu o gama complexa de articole vestimentare pentru femeile insarcinate si pentru alaptare, colectia de modelare dupa sarcina si alte surprize!
1. Cine este mama frumoasa din spatele proiectului Mama Boutique?
Mama lui Mama Boutique, cum imi place mie sa spun este o femeie absolut normala, dar cu incredere in visurile ei, care a reusit sa transforme o nevoie intr-un business frumos si de succes. Asadar, in urma primei mele sarcini am avut doi copii: un baietel minunat si Mama boutique 🙂 .
Claudia Mama Boutique
2. Cum ai demarat acest vis?
Acest vis a inceput cu emotii, teama si mult entuziasm. Asa cum am mai povestit de multe ori, la prima mea sarcina am “castigat” 25 kg (cand ma cantarisem ultima data, pentru ca la un moment dat am refuzat sa mai fac lucrul acesta) si singurul inconvenient mi se parea lipsa hainelor pentru femei insarcinate. In schimb, sotul meu imi spunea ca sunt mai frumoasa ca oricand si asta facea minuni psihicului meu. Asa ca m-am aruncat in necunoscutul online-ului, pentru ca doar cand iesim din zona noastra de confort descoperim noi oportunitati.

_CRI4243

3. Care era activitatea ta inainte de a demara magazinul?
 Inainte de Mama Boutique, am lucrat in turism extern la cea mai mare agentie din Romania si faceam ceea ce mi-a placut foarte mult…pana la un moment dat, cand am realizat ca nu acela era scopul meu in viata. Faceam ceva ce trebuia sa fac, nu ceva ce imi doream sa fac.
4. Care este rolul familiei in proiectul tau?
Rolul familiei mele in toate proiectele este unul important si indispensabil. Ei sunt practic motorul si inspiratia mea 🙂 .
_CRI4228
5. Ne poti spune dintre provocarile cu care te-ai confruntat in calitate de antreprenor?
Sa fii antreprenor in Romania, este in sine o provocare 🙂 , pe care o simti in fiecare zi. De la birocratie la legile neclare sau chiar lipsa lor. In ceea ce priveste comertul online, sunt multe situatii cu care te confrunti si pentru care nu ai o rezolvare juridica. Esti obligat sa respecti drepturile consumatorului, insa consumatorul nu e obligat nici cum sa le respecte pe ale tale.
_CRI4244
6. Cu ce investitie ai pornit la drum?
Intrebarea privind investitia de inceput este interesanta si o primesc adesea. Este si o intrebare dificila pentru ca nu stiu daca poti spune vreodata o suma fixa cu care ai inceput. In momentul in care incepi un business, de  orice fel, deschizi practic o linie de investitii, din care ar fi bine sa nu te opresti pe parcurs. Dar ca sa-ti raspund punctual, in jur de 20000 de euro.
Claudia 1
7. Ce ai dori sa fi stiut inca de la inceput dar ai invatat in timp?
M-am gandit ceva la intrebarea asta 🙂 . Tocmai asta e frumusetea in antreprenoriat cred, ca nevoia te invata pe parcurs. Pot sa spun ca am invatat cat de greu este sa gasesti parteneri de drum, oameni care sa simta business-ul la fel ca tine. Pe de alta parte, ma bucur ca n-am stiu de la inceput lucrul acesta 🙂 , pentru ca m-ar fi demoralizat. Stii, desi cartile spun sa fii intru totul pregatit cand pornesti la un astfel de drum, eu simt ca de multe ori sansele se ivesc cand o iei pe cararea pe care nu o cunosti.
8. Ce produse gasim in magazinul online?
In acest moment, la Mama Boutique oferim o gama complexa de articole vestimentare pentru femeile insarcinate si pentru alaptare, colectia de modelare dupa sarcina, WoW Collection – colectia de bijuterii si t-shirt-uri WoW MoM, care pot fi niste cadouri extraordinare si mai urmeaza o categorie surpriza 🙂 .
sigla_mama-boutique
9. Daca ar fi sa numesti trei elemente cheie cu care e nevoie ca un antreprenor sa plece la drum, care ar fi?
Determinare, pasiune si scop (sens).
10. Ne-ar face placere sa te vizitam. Unde te putem intalni si unde putem vedea produsele fizic?
 Cu cel mai mare drag va astept la Showroom-ul Mama Boutique din Floreasca (deocamdata) in fiecare zi a saptamanii de la 12.00 la 18.00 ( incepem la 12.00 pentru ca eu cred cu tarie in cafea luata acasa cu familia). Spun “deocamdata” asta pentru ca pregatesc o surpriza si in ceea ce priveste showroom-ul.
11. Cateva cuvinte pentru mamele care lucreaza de acasa.
Sunteti WoW si va apreciez pentru ca intelegeti probabil faptul ca a deveni mama este o promovare fantasica de la viata, dar care nu anuleaza femeia care ati fost inainte. O promovare care vine cu mai multe responsabilitati, dar si cu mai multe satisfactii. Asa ca keep going!
1 persoană recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns