You are currently viewing Interviu cu Lia Boară – Lumânări Star

Interviu cu Lia Boară – Lumânări Star

Lumânările parfumate reprezintă o modalitate minunată de relaxare, având forme, culori şi parfumuri diferite, ele creează o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Bine te-am găsit, Lia! Ne bucurăm să te cunoaștem și să aflăm mai multe detalii despre tine şi proiectul tău.

1. Povesteşte-ne mai multe despre tine, despre pasiunile tale, cum ai ajuns aici?
Bună și vă mulțumesc frumos pentru această oportunitate!
Mi-a plăcut mereu să fac chestii :), am început de mică, cu hăinuțe la păpuși, mai târziu mi-am descoperit dragostea pentru proiectele DIY și upcycling.

2 Cum ți-a venit ideea acestui business/proiect și ce te-a determinat să îl creezi?
Îmi amintesc cu drag de primele mele lumânărele :). Au fost chiar pentru nunta noastră, am avut tematica nunții Glam Rock și nu găseam lumânări culoarea mahon pentru mese, așa că ….pe lângă alte mici accesorii pe care le-am mai făcut atunci, am decis că mi le fac eu și pe acestea. 🙂 În ziua următoare m-am trezit că îmi caut filmulețe pe YouTube și mai apoi materie primă pentru lumânări. A fost dragoste la prima turnare. 🙂

3. Ce reprezintă pentru tine acest business?
Îmi place foarte mult să decorez și acesta este felul meu de a mă exprima și de a ajunge în cât mai multe case.
Totodată, pentru mine lumânarea este mai mult decât un obiect care îți decorează și parfumează încăperea. Lumânarea te ajută să-ți încălzești sufletul, să retrăiești amintiri, să te rupi puțin de treburi și să te încarci cu energie pozitivă.

4. Câtă muncă este în spate? Ai o echipă care te ajută sau îți organizezi task-urile în așa fel încât să le faci pe toate?
Nu am o echipă, dar am o familie… la propriu, soțul și fetița mea. Sunt o soție și o mămică foarte norocoasă. Am un soț minunat, care de la bun început m-a sprijinit și m-a încurajat cu acest business și o fetiță superbă, Larisa Sofia.
Eu mă ocup de partea creativă, comenzi și promovarea pe rețelele de socializare și soțul de facturi și promovarea pe Google.

5. De unde îți vine inspirația și ce te menține concentrată? Care este povestea din spatele produselor tale ?
Fetița mea e un soare mic pentru mine care mă încărcă cu lumină și mă ajută să înfloresc în fiecare zi. Ea mă motivează, mă inspiră și mă menține concentrată.
Iubesc frumosul, iubesc natura și sincer, cred că și ea mă iubește pe mine pentru că mereu îmi întinde o mână de ajutor 😉 De aceea și eu mă străduiesc să folosesc materii prime de calitate (ceară naturală de palmier, fitil din bumbac, uleiuri parfumate certificate IFRA) și sunt atentă cu mediul înconjurător.

6. Am descoperit în magazinul tău foarte multe produse parfumate, care este parfumul tău preferat?
Îmi plac toate parfumurile care le folosesc în mod special Fressia și Plum &Rhubarb. Acestea sunt două dintre parfumurile noi, care încă nu am apucat să le postam pe site. 🙁

7. Facem un top cele mai vândute produse, care sunt acestea?
Mărturii botez Ursuleți, mărturii nuntă bujori, Dovleci, Ursuleți cu trandafiri, Brăduți și mai sunt câteva modele care nici măcar nu am apucat să le pun pe site, dar au prins foarte bine: Sfera cu năsturei/frunze și cel mai nou model Pană în călimară.

8. Care au fost primii pași în a-ți face cunoscută afacerea?
Am început timid pe Facebook, mi-am făcut pagina Lumânări Star și am promovat-o pe tot felul de grupuri. Am prins curaj și aripi după ce le-am cunoscut pe prietenele mele alături de care am început două proiecte minunate @ArtizaneCluj și @MarturiinuntabotezbyMi.Ce.Li.
Soțul m-a ajutat cu site-ul www.lumanaristar.ro.

9. Cum te-a ajutat comunitatea WAHM în acest proiect şi cum te poate sprijini în continuare?
Am avut plăcerea să cunosc foarte multe femei talentate, povesti care m-au inspirat și recomandări de la cliente. E minunat să știi că nu ești singură, că ești înconjurată de o mulțime de femei minunate dispuse să-ți ofere o mână de ajutor la nevoie.

10. Ce sfaturi ai pentru mamele din comunitatea WAHM care vor să înceapă noi proiecte?
Să iasă din umbră, să aibă curaj și să ceară sfaturi

www.facebook.com/lumanaristar
www.lumanaristar.ro

27 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor