Sisteme de purtare Three Hearts Handwoven

Sisteme de purtare “Three Hearts Handwoven“, proiect inceput cu un razboi de tesut si devotament!

Cine este Cristina si in ce calatorie ne vei purta?

Cristina este o mama de trei baieti minunati, de 7, 5 si 1 an si jumatate, care au nevoie de mama lor aproape, cat mai mult timp.

 

Cum ai pornit acest proiect si ce faceai inainte?

Inainte de nasterea celui de-al treilea pui, am lucrat in domeniul bancar timp de 10 ani.

Odata cu venirea lui Edy, am descoperit si babywearing, adica purtarea bebelusului si m-am indragostit iremediabil de wrapuri. Pentru noi doi, purtarea a fost mijlocul ideal sa ne formam un atasament puternic si mie mi-a dat sansa sa pot sa ma joc si sa ma plimb cu cei mari, avand la piept mereu si puiul mic.

1

Fiind pasionata de textile in general, am decis sa incerc sa tes manual un wrap. Si asa a inceput totul.

 

Cum au reactionat cei din jur la vestea ca alegi calea antreprenoriatului?

Din fericire, cei din jur si mai ales sotul meu au inteles ideea mea, dar si motivele pentru care am decis sa pornesc pe acest drum, mai ales nevoia sa imi pot face un program de lucru adaptat programului piticilor mei. Si inca am toata sustinerea lor.

 

Cu ce resurse ai pornit la drum? Materiale, financiare, cunostinte etc.

Am pornit la drum cu un razboi de tesut cumparat din economiile noastre, la fel si firele, si, in prima parte, am autofinantat aceasta activitate. Am invatat totul pe cont propriu, prin teste reusite sau nereusite, cu kilograme de fire taiate si aruncate, dar din fiecare greseala am gasit o rezolvare si o metoda de a face lucrurile mai bine.

3

 

Cu ce produse ai inceput si cum a crescut gama propusa?

Am inceput cu wrapuri facute pentru prietenele mele, cadouri, pentru a putea primi pareri, pentru a putea invata tainele tesutului.

 

Lucrezi singura sau ai preferat sa imparti rolurile? Cine se implica alaturi de tine?

Momentan lucrez singura, pentru partea de croitorie am apelat la prietena mea Csilla de la Mamagolo, care are experienta in producerea sistemelor de purtare. Gama de produse nu este foarte variata, pana acum am facut doar wrapuri, slinguri cu inele si sscuri (conversiile fiind facute la Mamagolo) si imi doresc sa raman doar cu aceste produse principale, dar am inceput sa experimentez cu materialele oferite, astfel am trecut de la bumbac 100% la combinatii de bumbac-in-lana.

 

Unde livrezi si cat dureaza realizarea unei comenzi?

O comanda momentan dureaza relativ 2-3 saptamani, cum Edy este inca mic, si un wrap se face in 30-60 de ore, in functie de lungime sau complexitate, dar inca nu decid doar eu cate ore pot lucra in fiecare zi.

4

Ai inceput deja vreo colaborare cu alta mama din comunitate? Daca nu, unde simti ca ai avea nevoie de ajutor?

Am colaborat si cu Traistute Minunate care mi-a pictat primele traistute pe care le-am folosit pentru ambalarea wrapurilor.

 

Ce instrument de promovare functioneaza pentru afacerea ta si pe care le-ai incercat pana acum?

Pana acum, nu m-am ocupat foarte mult de promovare, pentru ca vanzarile nu au fost scopul principal. Dar am avut sprijinul prietenelor purtarete care au testat produsele mele si acestea au devenit astfel, cunoscute de la mamica la mamica.

 

Ce noutate aduce proiectul tau si ce puncte forte consideri ca are?

Am dorit sa realizez wrapuri facute la comanda, astfel ca fiecare mama sa poata avea wrapul visat, in culorile, modelul si materialele dorite.

 

Deoarece este o provocare frumoasa sa lucram de acasa, te voi intreba tu cand reusesti sa lucrezi? Ti-ai stabilit un program de lucru?

Momentan, lucrez mult in timpul noptii sau in timp ce copiii mari sunt la gradinita si scoala, cu pauze dese pentru alaptarea puiului mic. In iarna, visez sa pot sa am un program de lucru stabil, intr-un atelier al meu, astfel incat timpul de lucru sa fie dedicat doar lucrului, iar timpul acasa sa fie doar pentru familie.

 

Unde putem gasi produsele create de tine?

Produsele realizate pana acum, se pot vedea pe pagina mea de facebook. Aici rog mamele sa imi scrie mesaje, intrucat nu pastrez multe produse pe stoc, sunt in numar limitat, si majoritatea pleaca de la mine direct la mamicile care le-au comandat.

2

 

Ce sfat ai avea pentru mamele din comunitatea WAHM.

Imi e greu sa dau sfaturi, intrucat, in fiecare zi care ma apropie de momentul in care aceasta viitoare mica afacere va fi singura mea ocupatie si sursa de venit, cresc si grijile sau, mai bine zis, fricile. Dar este important ca munca ta sa fie ceva in care crezi 100%, ceva care te pasioneaza, pentru ca atunci cand faci ceva cu iubire efortul pare mult mai mic.

5

 

Recomanzi articolul acesta?

Îți mulțumim că ești alături de noi!
Poți direcționa 3,5% din impozit către WAHM!

Procentul de 3.5% este parte a impozitului plătit statului pentru salarii. Avem opțiunea de a-l direcționa spre un ONG. Ne-am bucura să fie Asociația Work At Home Moms, acest aprig și temerar ONG! Procedura e foarte simplă! 😁🌸 Poți completa formularul aici! Îți mulțumim!

 

Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns