Interviu cu Anca Szabo – Happy cakes by Anca Szabo

Interviu realizat de Anamaria Budai, coordonatoare WAHM Baia Mare și inițiatoare Citim cu Drag

Pe Anca (Happy cakes by Anca Szabo) am cunoscut-o personal la Prezentarea de Modă din Baia Mare, unde a pregătit niște prăjituri senzaționale atât ca aspect cât și ca și gust, care s-au evaporat rapid. De unde te inspiri în realizarea prăjiturilor și torturilor?

De pe Internet. Internetul este cea mai accesibilă modalitate de inspirație momentan.

De unde ideea de prăjituri și torturi?

De mică mi-a plăcut să prăjituresc. Mama mea a fost în spatele meu mereu și mă încuraja. Bineînțeles că nestăpânind “meseria” am făcut și greșeli….. muuulte, dar niciodată nu mă certa, îmi spunea mereu “data viitoare o să fie mai bine ” niciodată nu arunca o prăjitură nereușită si reușea mereu să transforme acel “rateu” în ceva minunat și așa încet încet am prins curaj… Am început să caut informații, rețete și le încercam cât de repede aveam ocazia.

Creezi niște decoruri deosebite, pline de viață, inspirate din realitate. Cam cât timp durează până creezi un decor?

Mulțumesc frumos, durează destul de mult. Depinde de complexitatea modelului, de la câteva minute până la câteva ore/zile.

Care a fost cea mai specială comandă primită? Dar cea mai provocatoare?

Comenzi speciale și provocatoare sunt toate în felul lor, nu aș putea spune că am ceva preferat.

Cu ce resurse ai pornit la drum?

Resurse zero. Toate ustensilele le-am cumpărat pe rând, nu am avut o anumită sumă la dispoziție pentru ele.

Ce planuri de viitor ai?

Visul meu este să-mi deschid laboratorul, iar încet-încet visul meu devine realitate.

Ce modalități de promovare folosești?

Cea mai bună promovare este clientul mulțumit și facebook-ul.

Am văzut că pagina ta are peste 10000 de aprecieri. Ce crezi că i-a convins pe clienți să revină, să aprecieze și să te recomande?

Din păcate nu am timp să mă ocup de pagină. Întotdeauna fac torturile și prăjiturile ca pentru mine, iar aspectul și gustul întotdeauna îi fac să se întoarcă.

Ce bunătăți ai pregătit de Crăciun? Dar de Revelion?

Am făcut muuulte de Craciun… Minim 12 sortimente. De Revelion o să pregătesc atât prăjituri cât și torturi. Comanda se poate face prin mesaj privat pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/ancutzy.ancu sau telefonic.

Îți mulțumim și îți dorim mult succes!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns