Interviu cu Iulia David – Little Wonder by Mami Coase

Suntem tare curioase cine e Iulia și cum se descrie.

Iulia este o femeie puternică, bine călita de viață (în suc propriu) care nu a renunțat niciodată la Visuri!
Mamă a doi copii minunati, dintre care unul suferind de autism și ADHD, am căutat mereu soluții pentru probleme, cineva m-a numit Phoenix, m-am reinventat de fiecare dată!

 

Care este proiectul la care lucrezi?

Proiectul la care lucrez acum se numește “Little Wonder by Mami Coase” este bebeluș al Mami Coase, care inițial a cusut jucării, pernuțe, mărturii, șorțulețe, păpusi… dar care acum coase hăinuțe pentru ședințele foto ale bebelușilor. Pentru că din copilărie mi-am dorit să cos rochițe pentru prințese, altfel decât oricine!

Cum a apărut acesta în viața ta? A venit în continuarea experienței profesionale anterioare?

A apărut în viața mea exact când aveam nevoie, fiindcă eram într-o depresie prelungită și aveam nevoie să fac “ceva” ca să îmi revin. M-a împlinit, mă reprezintă, mă înalță! Pot spune că sunt “cu capul în nori!”

Familia ta se implică alături de tine? Dacă da, cine ce rol are?

Din familie, fetița e fanul meu, e pro afacere în duo, mă ajută mult (are 12 ani) e creativă, e acolo când am nevoie de ea! Ceilalți mi-au spus să îmi scot fluturii din cap! 🙂

Cu ce resurse ai pornit la drum?

Resursele nu le-am monitorizat niciodată bine, nu sunt o contabilă strălucită. Am investit mereu ce am avut, însă cert este că abia după un an și puțin am început să câștig cu adevărat!

Cum te descurci cu gestionarea timpului și spațiului de lucru? Am dori să vedem și o fotografie din atelierul tău!

Timpul este repartizat între terapiile copilului, casă și masă, lucrez ziua printre picături și foarte mult noaptea! Dacă e ceva ce detest în ceea ce fac, acela e termenul limită!

Ai inițiat colaborări cu alte mame wahm?

Colaborări mari cu alte mame wahm nu am avut, am o prietenă dragă și wahm în același timp care e din același oraș cu mine, cu care am colaborat pentru 2 botezuri pe partea de decor, iar unul chiar la amenajat sala.

Ai un motto preferat? Sau un model, un film care te inspiră?

Un motto ar fi “Niciodată să nu spui niciodată”, iar la filme nu prea mă uit :))

Un gând pentru comunitatea Work At Home Moms

Comunitatea Work At Home Moms este ca o familie, mă uimește cum e structurată, cum mamele se ajută și se recomandă și îmi doresc să rămână așa unită.

Tuturor mamelor le doresc să nu renunțe la visurile în care cred cu adevărat și să lupte să ajungă acolo unde își doresc!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

This Post Has 0 Comments

  1. Elena-Cristina Constantin

    Bună!
    Nu o cunosc personal, dar o urmăresc pe Iulia de ceva vreme și pot spune cu mâna pe inimă că este un real exemplu de urmat! Nu spun doar de dragul de a spune, doar că mă fascinează iubirea pe care o pune în tot ceea ce face. Cred și sunt sigură că este o super-mămică! Un interviu frumos!
    Mult succes!

Lasă un răspuns