Te iubesc, orice culoare ai avea – Sibiu, 29 octombrie 2016

Te iubesc, orice culoare ai avea – Sibiu

Asociatia Work at Home Moms lanseaza cercul de lectura pentru copii – “Poarta- ma in poveste”.
Cu ocazia acestei initiative, va vom prezenta periodic minunate povesti scrise/ citite/ traduse/ interpretate/ redate vizual de catre mamele work at home moms!

Noi vom lectura din cartea scrisa de Mihaela Cosescu despre Girafa Gigi! Mihaela este mama scriitoare, autoarea cartii “Te iubesc, orice culoare ai avea”.

Data: 29 oct. 2016
Ora: 10:30-11:30
Loc: Humanitas, Str. Nicolae Balcescu, nr.16, Sibiu
Inscrieri:
Se participa pe baza de donatie libera

Girafa Gigi locuiește în savana africană împreună cu părinții săi. Pentru că doarme foarte puțin și toată ziua mănâncă frunze, Gigi se cam plicitisește,așa că își dorește foarte mult o soră sau un frate cu care să se joace, așa cum vede alte animale din savană. Însă după apariția surorii sale, Vivi, viața lui Gigi nu este chiar așa cum și-o imaginase. Povestea prezintă aventurile, gândurile, emoțiile, lacrimile, furia și nevoile girafei Gigi și este scrisă în limbajul comunicării non-violente, cu empatie și respect față de nevoile și emoțiile personajelor din carte.

Este o poveste despre familie și dragoste necondiționată, despre gelozie, rivalitate între frați și despre modul în care aceasta se transformă în dragoste și conectare. Mesajul cărții trece dincolo de poveste, este unul profund, despre acceptare a diferențelor și acceptare de sine și conectare între ființe, prin iubire.

Despre autoare
Mihaela Coșescu a copilărit cât a putut de mult, a cântat într-un grup fantastic de copii, a râs și s-a bucurat. Până a ajuns să fie prinsă o perioadă într-o lume prea serioasă a adulților. Acolo a descoperit înțelepciunea, munca, dar și orgolii, etichete, comparații, competiție mai multă decât cooperare.
Locurile sunt limitate la un numar de 15 copii, cu varste cuprinse intre 1 si 10 ani.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns