Fundraising – Catalog din culisele croitoriei

  • Asociatia Work At Home Moms sponsorizeaza acest proiect cu suma de 500 ron cu sprijinul Dianei Encea de la Handmade for Home 
  • De asemenea, directioneaza 300 ron in urma:

*raspunsurilor la apelul de fundraising pentru initiativele WAHM, in oct. 2016, demarat de Aurora Oprescu de la Gemini Atelier

*licitatiei de produse in derulare pe grupurile Asociatiei Work At Home Moms

STATUS FINAL: 924 RON (500 RON din partea Work at Home Moms si 424 RON din donatii)

Atelierul Unic Art împreună cu Asociația Work At Home Moms lansează strangerea de fonduri pentru:
Colecția de reviste
CATALOG DIN CULISELE CROITORIEI
Vine în ajutorul persoanelor pasionate de croitorie, oferind informații concentrate pe acumularea cunoștințelor de dezvoltare a tehnicilor de proiectare, croire și confecționare a articolelor vestimentare.
Fie că persoanele respective sunt la un nivel de începători, fie sunt mai avansați, conținutul revistei este ușor de înțeles, punctual și accesibil oricui.

_sff1344
În plus, dorim să oferim în fiecare lună un produs promoțional care, în timp, să alcătuiască trusa de ustensile și accesorii necesare fiecărei persoane pentru realizarea articolelor vestimentare dorite.
În fiecare revistă, în sectiunea „Cum se confecționează articolele vestimentare?”, dorim să atașăm o mostră de material textil pe care vom realiza diverse cusături și vom explica cum se fac aceste cusături corect.

Începând cu al 3-lea nr. al revistei, vom distribui și un biblioraft în care veți putea stoca cu ușurința toată colecția de reviste.

În conținutul revistei, vom invita în fiecare lună un antreprenor care să-și prezinte produsele și serviciile, GRATIS, să ne vorbească despre tehnicile și modul lui de lucru. De asemenea, punem la dispoziția acestora spațiu de promovare. Așadar, dacă ai un atelier de creație vestimentară, dacă realizezi produse hande made(de orice fel) trimite-ne pozele și descrierea ta la adresa de email: , detalii la nr. de tel. 0754.598.430.

draft-coperta-catalog-din-culisele-croitoriei

Împreună cu Asociatia Work At Home Moms, vom organiza tâguri și sesiuni de prezentare a revistei în diverse orașe din România.

Revista va fi diponibilă în magazinele specializate (mercerii) din București, Iași, Timișoara, Cluj și va putea fi comandată de pe site-ul Catalog din culisele croitoriei (este în curs de dezvoltare).

2016-11-04-16-00-20

 

Ce vei invata cu ajutorul acestei reviste:

*Cum se aleg materialele, accesoriile și materialele auxiliare?

*Cum se preiau dimesiunile corpului?

*Cum se fac tiparele articolele vestimentare (pentru bărbați, copii, dama sau de lenjerie intimă)?

*Cum se croiesc tiparele?

*Cum se confecționează articolele vestimentare?

Dăruința, curiozitatea și perseverența te vor îndruma mereu către cele mai bune decizii.

Să avem spor și inspiratie!

2016-11-04-16-13-15

 

Sunt Andreea Sirbu, mamă și antreprenor în devenire.

Am ales să fiu antreprenor pentru că știu cât de mult contează să petrec timpul cu piticul meu, Radu.
După ce am terminat concediul de creștere copil, am avut șansa și varianta angajării ca director economic la o mare firmă de încălțăminte.
După cele 4 interviuri și 2 săptămâni de probă mi – au spus că am fost selectată din alți 25 de candidați și că postul este al meu. Am fost foarte încântată, însă i-am refuzat întrucât în perioada de probă mi-am dat seama că fiul meu învățase cuvinte și lucruri la care eu nu am fost prezentă.
În perioada de probă mi-am demonstrat mie însămi că am cunoștințele și experiența necesară să-mi deschid propriul atelier de creație vestimentară, Atelier Unic Art.
De altfel, în perioada concediului de creștere copil am lucrat de acasă rochii pentru prietenele mele și copii lor, urmasem și cursul de antreprenoriat și de managementul proiectului în această perioadă.

2016-11-04-16-02-29

Ideea de revistă de croitorie s-a născut, sincer dintr-un accident, aș putea spune, ca un defect profesional. În timp ce lucram pentru prietenele mele diverse rochii, am început sa notez ceea ce făcem bine și unde greșeam sub formă de analiză și teste, comentariile obținute atunci sunt informații esențiale în dezvoltarea corectă a articolelor de îmbrăcăminte.
Am scris un cumul de aproximativ 3000 de pagini care, în momentul de față, necesită o revizuire tehnică și grafică.
Anul trecut, în vara lui 2015, am constat importanța testelor mele și am început demersurile pentru realizarea revistei astfel:
*Am făcut inregistrarea de marcă a numelui Catalog Din Culisele Croitoriei la OSIM, pentru care anul acesta am obținut și certificatul de înregistrare.
*Am încercat o colaborare cu o renumită revistă de croitorie, dar care nu s-a concretizat.
*Am găsit sponsori care mi-au oferit material pentru realizarea mostrelor cu cusături.

*Am obținut un feedback pozitiv din partea a cel puțin 10 mercerii din București care doresc să comercializeze revista în unitățile lor.
*Anul acesta, am reușit să găsesc furnizori de accesorii și ustensile pentru a fi oferite în cadrul revistei ca produse promoționale.
*Am găsit o firmă care să furnizeze bibliorafturile personalizate.
*M-am alăturat Asociatiei Work at Home Moms care mă susține și mă ajută în tot demersul de dezvoltare și promovare a revistei și a oferit deja o sponzorizare în valoare de 500 de lei pentru lansarea primului număr al revistei.
*Am pornit lucrul la designul primei pagini împreună cu cei de la Imagine People, specialiști în servicii&soluții inedite de fotografie, grafică, web, evenimente, PR, interviuri, ateliere, arte & multe altele.

*Am obtinut sponsorizare din partea Texline TIMISOARA http://www.materialetextile.ro
În prezent sunt în căutare de servicii de tipografie.
Lucrăm de zor la site-ul revistei.
Asociatia Work At Home Moms a organizat o licitație de stângere de fonduri pentru lansarea primului nr. al revistei și, cu participarea persoanelor care au pus la dispoziție un produs pentru vânzare, am strans deja 100 ron.

Suntem pe drumul cel bun!

Vă mulțumim pentru donațiile și produsele dvs. pe care le-ați pus la dispoziția licitației organizată de Asociația Work At Home Moms, pentru lansarea primului număr al revistei Catalog Din Culisele Croitoriei.

Daca doriti sa donati in continuare pentru revista, o puteti face cu titlul: “donatie revista de croitorie”, aici:

Contul Asociației Work At Home Moms: RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR).

Daca doriti sa va implicati, va asteptam pe

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns