You are currently viewing Supereroi printre noi

Supereroi printre noi

– – – UPDATE 18.05.2021 – – – Status campanie: 1.3346 lei.
La multi ani, femei frumoase, puternice, inspirate! Să înfloriți și să ne minunați zi de zi!
Iata apelul derulat in perioada 08.03 – 08.04.2021
SUMA necesară este: 1500 euro
(Banii vor fi folosiți pentru filmare, montaj, închiriere spațiu.)
Vă prezentăm mai jos proiectul Ruxandrei, așa cum ne vorbește ea despre el:
 
 

“Bun găsit, eu sunt Ruxandra Mateescu, mama lui Petru, a Anei si a Olgăi, fata noastra cu nevoi speciale. 

Olga are acum 12 ani și după 11 ani de testări, avem un diagnostic pentru multiplele sale dizabilități: sindrom genetic rar, fără nume și cu doar câteva cazuri în lume.
În 2015 am înființat,Campaia Supereroi Printre Noi pentru ea și pentru alte familii precum a noastră, Asociația Supereroi printre noi. Am pornit cu povești scrise de părinți și frați ai copiilor cu dizabilități, am continuat cu evenimente adaptate și incluzive iar acum, de când cu pandemia, am lansat lecțiile online, destinate părinților copiilor cu dizabilități intelectuale grave.
Mai multe despre tot ceea ce am făcut până acum puteți citi aici: https://supereroiprintrenoi.ro/proiecte/
Ne-am dorit mult să dăm mai departe tot cea am primit și învățat, la rândul nostru. Tot ce a mers în cazul Olgăi, tot ce a ajutat-o să fie mai bine, am pus pe site-ul asociației.
Campaia Supereroi Printre NoiTot ce ne-am dorit pentru ea am făcut la scară mare, pentru cât mai multe persoane cu dizabilități. Pentru că am trăit-o pe pielea noastră ani buni, știm ce înseamnă să nu îți permiți terapie ori să cumperi materiale metodologice, bilete la conferințe, etc.
Ultimul nostru proiect este #CeMaiInvataOlga. Proiectul #CeMaiInvataOlga presupune elaborarea unor materiale educaționale și metodologice gratuite, dedicate părinților copiilor cu dizabilități intelectuale grave. Scopul proiectului este acela de a oferi familiilor acestor copii un plan de activități educaționale și terapeutice în vedera obținerii acelor achiziții necesare unei vieți cât mai independente.
Materialele astfel concepute sunt aduse la îndemâna beneficiarilor prin intermediul platformei online www.supereroiprintrenoi.ro cât și prin intermediul social media.
Cea mai recentă lecție publicată este cea pornind de la seria de concerte Anotimpurile, compuse de Vivaldi. https://supereroiprintrenoi.ro/cema…/vivaldi-anotimpurile/
Avem nevoie de sprijin pentru a continua proiectul cu o serie de 4 video-uri despre instrumente muzicale dintr-o orchestră. Clipurile vor fi filmate și explicate ținând cont de nevoile particulare de învățare ale copiilor cu întârziere intelectuală. 
„Ce este o vioară, din ce este făcută, cum se cântă la ea, etc.” Vor fi cele patru instrumente din concertele vivaldiene, formula restrânsă.
Bugetul alocat acestui segment de proiect este de 1500 €
(filmare, montaj, închiriere spațiu).
Vă mulțumim anticipat! Deși tot ceea ce am publicat sau învățat este accesibil gratuit pe siteul asociației, putem oferi consultanță oricui doresște să ne sprijine și are nevoie să știe mai multe despre accesibilizarea informației online sau offline sau a evenimentelor pe care le organizează.
❤️ MODURI DE IMPLICARE:
Puteti face o donație cu mentiunea “Campanie Supereroi” în contul Asociației Work at Home Moms deschis la BCR: RO17RNCB0083141235500001
Sunt binevenite ofertele voastre în comentarii, atât pentru produse, cât și pentru servicii! 
(Poate doriți să vindeți ceva, iar fondurile să mearga spre campanie! 
Vă rugăm să menționați data limită pentru încheiere ofertă, suma care merge spre campania dedicata Supereroilor și detaliile de transport. Asociația Work At Home Moms nu va intermedia tranzacțiile de vânzare – cumpărare, acestea fiind în totalitate în răspunderea vânzătorului și cumpărătorului.
De asemenea, puteți face propriile postări, individuale, cu hashtagul campaniei și link spre aceasta pentru mai mare vizibilitate. Mulțumim!
Cont Asociatia Work at Home Moms deschis la BCR: RO17RNCB0083141235500001
 
💙 Hai să #facembineimpreuna, Go WAHMs! Putem, vom reuși!
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor