You are currently viewing Și eu merg la școală!

Și eu merg la școală!

UPDATE status campanie 26 septembrie:
S-au strâns până în prezent 1949 lei din cei 7500 lei.
Mulțumim tuturor celor care s-au implicat, precum și celor care se vor implica în această campanie!

#sieumerglascoala

📚În prag de nou an școlar, WAHM se implică și pregătește rechizitele necesare unui început optimist și solid!

🎁Campania pe care o propunem se numește #sieumerglascoala, inițiativă prin care dorim să sprijinim cu ghiozdănele echipate următorii copii din zone defavorizate!

Termen campanie – 1.09.2022
👉 1. Sat Miroslava, Județ Iași
Un număr de aproximativ 26 de copilași care trec clasa a doua, familiile lor sunt din segment vulnerabil și, din nefericire, nu pot asigura copiilor nici creioane pentru a învăța să scrie.
Dna Georgiana Riglea, învățătoare, ne va ajuta să facem bine și să ajungem în Iași cu bucurii pentru copii!
👉 2. Sat Sintești, Județ Ilfov
Copilașii care învață aici sunt extrem de săraci, noi îi vom sprijini cu ajutorul dnei Mihaela Ganga, dna preoteasă în sat.
Ei sunt în clasele din ciclul primar, revin cu numărul acestora.
👉 3. Sat Mărgineni, Județul Neamț
17 copii care trec clasa a patra vor întâmpina anul școlar cu sprijinul și încrederea noastră, sub îndrumarea caldă și binevoitoare a dnei Irina Mitrofan, învățătoarea lor.
👉 4. Sat Pustiana, Bacău
2 fetițe care provin din familii cu posibilități financiare precare vor avea parte de sprijinul pe care îl putem oferi împreună!
Vârsta 9-10 ani, vor intra în clasa a treia. Ne va fi sprijin dna Loredana Biliboc, învățătoarea lor.
👉 5. Mureș, Școala Gimnaziala Vasile Săbădeanu Voiniceni
15 elevi ai căror părinți au plecat în străinătate și sunt crescuți de rude fără ca părintii să mai țină legătura cu ei, au nevoie de ajutorul nostru, cu sprijinul dnei prof. Anamaria Roman!
Georgiana, Mihaela, Irina, Loredana, Anamaria, ne bucuram că vă putem sprijini activitatea și că faceți parte cu încredere și deschidere din comunitatea Work At Home Moms România! ❤
CUM VA PUTEȚI IMPLICA?
🌻 puteți scrie în comentarii sau face o postare cu hashtag #sieumerglascoala, postare prin care prezentați spre vânzare servicii/ produse pentru aceasta inițiativă și stabiliți o sumă minimă de pornire. Menționați și data limită. WAHM nu va intermedia tranzacțiile sau livrările, mulțumim de înțelegere.
🌻 puteți dona direct în contul Asociației Work at Home Moms: RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR) – cu mențiunea “Și eu merg la Scoală”
———————–
🎈“Și eu merg la școală” este noua campanie prin care Asociația Work at Home Moms se implică în dinamica socială și spune prezent nevoilor urgente ale mamelor din comunitate sau ale altor categorii sociale pe care comunitatea le poate sprijini prin forța lui ÎMPREUNĂ!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor