WAHM se implica! Proiectul lunii martie, Bucuresti

Grupul Work at Home Moms Romania a votat pentru luna martie proiectul de fotografie:Cristina Tomani, autoare Cristina Tomani, pentru a-l sustine impreuna in cadrul initiativei: “WAHM se implica!”

Fonduri stranse pentru legalizare si recuzita: 1341 RON

“Ma numesc Cristina Tomani, sunt mamica unei minunate fetite pe nume Emma …si a unei cateluse pe nume Tora 😀. Pasiunea mea este fotografia, am tanjit spre ea din copilarie, insa abia acum cativa ani am inceput sa profesez, mai intai ca fotograf secund si apoi principal la diverse evenimente mondene. A fost o perioada faina, in care am invatat enorm, insa lucrurile s-au schimbat din momentul in care am ramas insarcinata.
Odata cu aparitia pe lume a fetitei mele, mi-am facut curaj si am inceput sa lucrez pe cont propriu, indreptandu-ma spre fotografia de familie, ramura care eu simt ca mi se potriveste cel mai bine. Ador ceea ce fac si nu exagerez cand spun asta. Sunt atat de incantata dupa fiecare proiect, incat imi e imposibil sa ma abtin sa nu editez imediat cel putin 2-3 cadre. Ma alimentez cu energiile minunate ale familiilor cu care ma intalnesc si cred eu ca reusesc sa surprind emotia, iubirea, legatura aceea grozava pe care o au intre ei membrii.
In momentul acesta, din asta traiesc si inca mi se pare ireal ca pot face ceea ce imi place atat de mult si sa fiu platita pentru asta. Nu stiu de ce am asteptat atat de mult sa imi iau inima in dinti pentru a porni la drum singura….insa concluzia pe care o pot trage este ca …niciodata nu e prea tarziu sa lupti pentru ce iti doresti si este atat de important sa muncesti cu toata pasiunea pentru un vis.
In planul meu de viitor, pe primul loc sunt formele legale si dezvoltarea micului meu proiect. Imi doresc mult ca visul meu sa aiba o forma bine definita si desigur, legala. Pe langa aceasta visez la un coltisor unde pot porni un studio, o camaruta mica unde sa pot depozita muuulta multa recuzita de nou nascuti si in care sa pot realiza ”magie”. Cam acesta este visul vietii mele… si cu toate ca pana acum am vrut eu sa le duc pe toate singura, apreciez din suflet orice mic ajutor.”

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns