You are currently viewing Susținem împreună Mel’s Gifts

Susținem împreună Mel’s Gifts

✧ ✧ ✧ UPDATE: Campania a strâns suma de 595 lei, mulțumim tuturor participanților! ❤️

Așa cum anunțam anterior, luna aceasta vom susține 2 proiecte, este nevoie de o forma de implicare cat mai concretă ca să putem crește impactul acestei acțiuni și să aibă continuitate în timp.

Vă rog să menționați în comentarii cum puteți fi alături!
Așadar, între 15.08-15.09 oferim o mână zdravănă de ajutor colegei noastre, Melania Manole!
Nevoile proiectului ei:
✧ achiziționarea unui cutter plotter
✧ curs de grafic design
Vă invit să strângem suma necesară!
1. fie prin donație directă, RO17RNCB0083141235500001, Asociația Work at Home Moms cu mențiunea “donație Melania”
2. fie propunând servicii, produse în comentarii, cu preț de pornire și data limită. Fondurile pot fi direcționate tot în contul Asociației cu mențiunea “donație Melania”
 
“Melania este numele meu, iar Mel’s Gifts este proiectul și businessul în care am foarte mare încredere că va ajunge mare, la un moment dat.
Totul a început dintr-o nevoie și s-a transformat în pasiune, iar toate cadourile mele au, cum îmi place să spun, o parte din mine în ele.
Anul acesta am reușit să înființez și SRL mult dorit și să mă extind și pe parte de articole personalizate. Am achiziționat echipament de specialitate și încerc, de fiecare dată, să aduc ceva nou pe partea de personalizări.
Dorințele mele pentru anul acesta sunt de a achiziționa un cutter plotter care să mă ajute în munca de personalizat și de a face un curs de design grafic.
Idei sunt multe, timp puțin, dar când faci totul cu pasiune, nimic nu mai contează, iar când clienții se întorc către tine și îți mulțumesc, lumea e a ta. 😁😅
Mulțumesc pentru oportunitate!
1 persoană recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor