Povestea Padurii, cerc de lectura, Piatra Neamt, 25 februarie 2017

Povestea Padurii, cerc de lectura, Piatra Neamt

Asociatia Work at Home Moms lanseaza cercul de lectura pentru copii – „Poarta- ma in poveste”.
Cu ocazia acestei initiative, va vom prezenta periodic minunate povesti scrise/ citite/ traduse/ interpretate/ redate vizual de catre mamele work at home moms!

Noi vom lectura cartea „Povestea padurii”, scrisa de Ileana Vasilescu, pedagog Waldorf, mama si bunica, aparuta la Editura Creanga Fermecata.

Data: 25 februarie 2017
Ora: 10-12
Loc: Ceainaria Teaz, str. Petru Rares, nr.11 A
Inscrieri:
Se participa pe baza de donatie libera

„Și-n acea Pădure, tocmai pentru că era așa mare și bătrână, trăiau tot felul de popoare: Neamul cerbilor și al căprioarelor, Neamul vulpilor, Poporul urșilor și lupilor, Cetele veverițelor și aricilor și-al câtor alte animale. Mai multe neamuri de păsăret care ciripea din zori până la apus, fluturi multicolori și zglobii, flori nenumărate, ciuperci și arbuști cu fructe de pădure. Pe toate acestea le putea vedea tot omul care se încumeta să intre în Pădurea aceea. Dar ce știau mai puțin întâmplătorii trecători era că în pădurea aceea trăiau pustnici înțelepți, Zâne harnice, Silfe și Ondine, Spirite ale focului și mai multe neamuri de Pitici. Pitici care trăiau la rădăcina copacilor, alții care își aveau căsuța pe lângă stânci și cei, mai puțin cunoscuți, Piticii care trăiau în peșterile din adânc și care aveau grijă de pietrele prețioase și semiprețioase…”

Ne vedem curand!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns