Ca si cum ne-am sti dintotdeauna, lansare de carte, Iasi, 7 septembrie 2017

Ca si cum ne-am sti dintotdeauna, lansare de carte, Iasi

IASI:

Lansare de carte „Ca și cum ne-am ști dintotdeauna”, autoare Ines Dumitriu, WAHM

7 septembrie, ora 18:00
Artisan Coffee Palas

Descriere event:
Ines Dumitriu a pășit în lumea părinților de un an și trei luni, însă primul proiect pe care l-a avut împreună cu copilul său a fost încă din al doilea trimestru de sarcină: lansarea cărții sale, „Ca și cum ne-am ști dintotdeauna”.

Ines a descoperit scrisul ca terapie și drum către propriul suflet, ca fel de a se cunoaște și de a se dezvălui, ca mod de vindecare a sa prin vindecarea celor ce îi citesc cuvintele.

La sugestia mamelor din comunitatea Work at Home Moms, Ines mai face o lansare de carte. Va fi o lansare dedicată comunității, cu o energie aparte, cu zâmbete de femei împlinite, îndrăgostite și pe alocuri obosite, poate și cu ceva râsete de copii, căci Artisan Coffee este kids friendly.

***
Despre carte, așa cum o vede Ines

Aceasta este o carte despre încercarea mea încăpățânată de a-mi face treaba în Univers. Este despre un drum frumos, cu obstacole și bariere, cu porți deschise, călăuze și oameni minunați și este despre asumarea misiunii mele – aceea de a atinge prin cuvinte oameni ce se vor regăsi în trăirile, emoțiile, acceptările, iertările, dar și fricile mele. Pentru că nici unul dintre noi nu este singur și pentru că, de fapt, problemele nu sunt decât oportunități de a privi realitatea din noi și noi perspective, debarasați de paradigmele adânc plantate în noi.

Este o carte despre răbdare și semne venite la timp, despre energie pozitivă și, mai ales, despre cuvintele care, de-a lungul timpului, au venit în fel și chip către mine, de fiecare dată purtând același mesaj: „Ca și cum ne-am ști dintotdeauna”. Pentru că da, oricât de necunoscuți unii altora am crede noi că suntem, de fapt ne știm dintotdeauna.

***
Despre carte, așa cum o văd cei ce au citit-o

„Ce e extraordinar la “Ca și cum ne-am ști dintotdeauna” e că titlu spune tot despre ea. E într-o mare măsură o carte în te poți regăsi peste câțiva zeci de ani, pentru că poveștile sunt pur și simplu universale și emoțiile sunt cele pe care toți le știm, dintotdeauna. Poate asta o face extraordinară, pentru că uneori te gândești dacă nu cumva cineva ți-a citit gândurile, pentru că ți s-a întâmplat și ție ceva foarte asemănător.

Motivele pentru care iubesc cartea asta nu pot fi povestite într-o singură recenzie. E o lectură care te bucură, te întristează, îți dă încredere și te minunează, e o lectură ușoară, dar care nu te lasă. La care te întorci să-ți amintești ce știi dintotdeauna.”

Mai multe detalii despre carte aici: www.book.inesprodan.com
Mai multe detalii despre Ines aici: www.inesrocks.com

 

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns