Sezatoare de realizat marturii si pandantive din lut, Bucuresti, 26 iunie 2019

Sezatoare de realizat marturii si pandantive din lut, Bucuresti

Asociatia Work At Home Moms alaturi de Atelierul Alexandra, va invita la un nou eveniment – Sezatoare de realizat marturii si pandantive din lut!

Data: 26 iunie 2019
Ora: 18
Cost: 35 lei/persoana sau mama+copil
Durata: 90 minute

Pot participa si copii alaturi de parinti
Numar minim de participanti: 10
Inscrieri:
Loc: Ludotech, Intrarea Scoala Herastrau 1c, corp B, Bucuresti

“Va invitam la o sezatoare in cadrul careia veti socializa, veti afla informatii despre materiale si diverse unelte de lucru testate. Apoi, impreuna cu Valeria, veti modela, veti imprima si veti picta marturii si pandantive din lut cu uscare la aer.

Modelajul este o activitate artistico-plastica, prin care veti avea ocazia de a va explora limitele creativitatii, de a iesi din cotidian pentru a va intoarce in timp in universul lipsit de griji al copilariei. Printre beneficiile sale se mai numara: stimularea potentialului creator, educarea gustului estetic, dezvoltarea capacitatii de exprimare libera, satisfactia lucrului făcut cu propriile forte, cresterea increderii in sine, sentimentul implinirii, descarcarea eventualelor tensiuni interioare.
Atelierul Alexandra va ofera ateliere de dezvoltare personala si creativitate prin arte combinate. Un program vast de activitati artistice, ce permit dezvoltarea imaginatiei si a increderii în sine printr-o metodă ce foloseste arta ca modalitate de exprimare personala, pentru comunicarea trairilor si explorarea interiorului in scopul cresterii si armonizarii fiintei.

Valeria si Alexandra sunt o echipa mama-fiica, iar proiectului lor de suflet este Atelierul Alexandra (www.facebook.com/AtelierulAlexandra).

Va asteptam cu drag!”

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns