Brau înflorat cu Irina Marangic, 26 mai 2018

Brau înflorat cu Irina Marangic

Work At Home Moms Constanta invita mamele la cel mai potrivit mix de teorie şi workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gândesc intuitiv, învaţă eficent si respiră creativitate. Este vorba despre un atelier dedicat creativitatii, folosind tehnici de brodare.

Ne vedem pe 26 mai
de la ora 10 la 14
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
Inscrieri pe:
Pret : 60 ron

BRAU ÎNFLORIT:
Vom lucra un brâu cu flori in diverse tehnici. Doar că nu va mirosi a primăvară, dar va arăta așa.
O sa facem diverse modele de flori brodate in relief, aplicații de flori din organza și mărgele.
Brâul va fi confecționat din panglica satinata in culoarea pe care v-o doriți și pe ea o sa aplicam broderia și florile. Este nevoie sa aveți la voi trusă de lucru care să conțină: centimetrul, foarfeca și forfecuță de ațe, ac subțire și ac cu ureche mai mare, bolduri cu gămălie mai mare, aveți gherghef și panglica satinata la culoarea pe care v- o doriți.

Despre trainer:
* ” Sunt Irina si va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru.
Am fost maistru instructor si am predat lucru manual si croitorie cam 20 de ani. Imi face placere cand am ocazia sa-i invat si pe altii ceea ce stiu eu sa fac.
Sunt proiectant de imbracaminte si pe la inceputul acestui an m-am hotarat sa-mi deschid un PFA. Pe langa croitorie fac si bijuterii handmade din margele si cristale si pentru cine doreste sa vada ce fac va invit sa- mi vizitati pagina de facebook “Produse Handmade” https://m.facebook.com/Irinel.Maria
Sunt pasionata de obiectele vechi, care consider ca erau facute cu mult suflet si pasiune si pentru ca imi place sa le pot reda ceva din “stralucirea” lor initiala, m-am orientat inca din 2005 spre restaurare de obiecte textile vechi.
Sunt deschisa la orice provocare si va invit l la o prima intalnire.
Cu mult drag si in speranta unei frumoase colaborari va doresc zile frumoase si spor bun in tot ce faceti! ”

 

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns