Incepe clasa zero – si acum?, 8 august 2018

Incepe clasa zero – si acum?

Asociatia Work at Home Moms Romania va invita la un nou webinar cu tematica Incepe clasa zero

Data: 08 august 2018 intre orele 10:00-12:00
Donatie sugerata
Sesiune de discutii online
Inscrieri:
Speaker Sofia Laza, psiholog

Descriere curs: Va invitam la o discutie online ce se adreseaza tuturor mamicilor ce au unul sau mai multi copii ce anul acesta pasesc cu entuziasm in clasa zero.

TEMATICILE CURSULUI
– aspecte de dezvoltarea intelectuala, psihica si emotionala a copilului de 6/7 ani;
– informatii generale despre programa scolara de la clasa 0
– nevoia de “control” a parintilor si cum se poate manifesta asta in relatia cu copilul

DESFASURAREA CURSULUI

Programul se va desfășura într-o sesiune de 2h. Va cuprinde partea principală de expunere și partea de întrebări de la participanți in baza exprimarii acestora prin mailul de inscriere.

BENEFICII PARTICIPANTI
Participantii la acest webinar vor putea obtine informatiile necesare pentru adaptarea la noua experienta adusa de scoala, vor putea preintampina competitivitatea prost inteleasa, frustrarile in legatura cu evolutia scolara a copilului precum si metode prin care il pot sustine pe acesta pentru o adaptare mai facila la noua experienta.

DESPRE TRAINER

Psihologia m-a pasionat din totdeauna, dar am făcut un ocol lung să ajung la ea. Am trecut mai întâi prin Politehnică – Am absolvit FAcultatea de Construcții – Secția Căi Ferate, Drumuri și Poduri la Timișoara în 1993. Acolo mi-am cunoscut și soțul – ne-am căsătorit în 1993 (și mâine 03.03.2018 împlinim 25 de ani de căsătorie!).

Sunt mama unui băiat de 22 de ani, student în ultimul an la Facultatea de Mecanică secția Mecatronică la Universitatea Tehnică Cluj.

În anul 2010, după ce am profesat până atunci ca inginer, mi s-a ivit ocazia să mă înscriu la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Babeș – Bolyai Cluj. M-am bucurat de sprijinul (moral și finalnciar al) soțului meu, care m-a încurajat și așa am reușit ca în 2013 să îmi iau licența în psihologie, în 2015 să termin masterul în Tehnici Cognitiv comportamentale (tot la Psiho) și în 2017 să devin psiholog autonom (cu precizarea că din motive independente de mine și anume faptul că Colegiul Psihologilor nu funcționează din aprilie 2017 deși dosaruil îmi este complet nu mi s-au eliberat actele finale – am primit doar o adeverință care atestă că sunt psiholog autonom).

În practica mea am lucrat mai mult cu adulți, cu tineri adulți și cu adolescenți. Am la activ mai multe seminarii pe diverse teme (iubire, managementul timpului, parenting, comunicare, educație rațional emotivă, etc.) pe care le-am ținut cu grupe de câte 15 participanți.

Cred că din informațiile pe care ți le-am dat se poate face o mică prezentare a mea. Dacă totuși mai ai nevoie și de alte informații îți dau linkul către site-ul meu:

https://www.psihologsofialaza.ro/

Eveniment organizat cu sustinerea Raisa’s Books si Wi-Fi Business Mom with Alina Seran

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns