O prietena nouă: croșeta!

O prietena nouă: croșeta!

Alături de Anda Pop, Asociatia Work At Home Moms Romania invită adolescente, femei, mămici și bunici din Cluj la un atelier de croșetat. Vom socializa, vom învăța și ne vom face prietene noi.
————————-
O prietena nouă: croșeta!
Ce vom croșeta? Semn de carte, breloc, brățară (la alegere sau toate)
Unde? La Ceainaria Japoneza Sakura, Calea Moților, nr. 48, Cluj
Când? 5 sesiuni de lucru: 20 septembrie, 4 și 18 octombrie, 1 și 15 noiembrie 2018
Preț? Puteți alege din două variante: 20 lei/sesiune sau 90 lei/abonament format din 5 sesiuni
Propunem kit? Da, format din croșetă și fire, se poate achiziționa separat (15 lei/kit)
Înscrieri:
———————————

*Descriere tehnică atelier:
Croșetatul, folosit de foarte multă vreme în special în realizarea plaselor de pescuit, și mai târziu și a obiectelor de îmbrăcăminte sau chiar podoabe, a trezit in cei care au avut curiozitatea să încerce, o mare pasiune, pentru că, odata ce îi descoperi secretul, devine foarte simplu. Există si aici, ca la orice tehnică, o serie de pași, o mână de noțiuni cheie care apoi te vor ajuta să patrunzi într-o lume cu infinite posibilități de creație.

** Obiective atelier:
• familiarizarea cu croșeta și firele, alegerea lor în funcție de produsul finit
• explicarea noțiunilor de bază: ochi de lanț, picioruș simplu, picioruș dublu, ochi alunecat.
• explicarea diagramelor (scheme/grafice care prezintă un model).

*** Descriere trainer:
;; Sunt Anda Pop și îți propun un atelier de inițiere în lumea magică a croșetei. Poti descoperi frumusețea acestei îndeletniciri care a fost practicată cu pasiune și de bunicii nostri. O dată ce începi, nu mai vrei să lași croșeta din mână!
Multe persoane care croșetează sau tricotează au descoperit un mijloc de relaxare, de încărcare cu energie, de împlinire, deoarece munca ajunge să fie apreciată și de ceilalți.
Eu lucrez de mulți ani cu firele de ață, am început cu andrelele, dar croșeta îmi este la fel de dragă. Am înțeles că acest meșteșug nu se învață de pe o zi pe alta, însă totul începe de la un ghem de ață, o croșetă și un gram de voință. De aceea îmi doresc să întind o mână de ajutor celor ce doresc să învețe, indiferent de vârstă sau experiență”.
Pagina unde puteti să găsiți produsele mele este:
https://www.facebook.com/dinpasiunepentrulucruldemana

Vă aștept cu drag!”

**** Asociatia Work At Home Moms se implică doar în calitate de partener media, înscrierile, gestionarea cursului și plata acestuia revin exclusiv în sarcina mamei care propune atelierul.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns