Clopotei ceramici traditionali cu Aura Ro, 3 noiembrie 2018

Clopotei ceramici traditionali cu Aura Ro

Work At Home Moms alaturi de Aura Ro invita mamele din Constanta sa cream impreuna doi clopotei unicat cu modele traditionale si pictati in culori de sarbatoare dupa imaginatia fiecareia.

Ne intalnim pe 3 noiembrie,
de la 9.00 la 10.30
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
inscrieri la:
pret pentru cele doua intalniri: 105 ron in contul asociatiei – (toate materialele sunt incluse in pret + arderea obiectelor)
Plata se face pana pe 1 noiembrie in contul Asociatiei Work At Home Moms: RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR)
* locurile sunt limitate

Sunete cristaline, culoare si veselie!

Pentru sarbatorile ce vin, ii cream, ii decoram si ii pictam 🙂
Clopotei unicat, lucrati cu suflet si culoare. Realizam impreuna doi clopotei, ii personalizam cu simboluri traditionale si ii pictam fiecare dupa imaginatia propirie.
Materialul din care ii faurim este argila teracota, si arsi la 980 grade.
Ne adunam la o masa prieteneasca, bem o cafea si in plina relaxare, schimband o vorba doua, facem doi clopotei de dimensiuni medii ( 15 cm ).
Atelierul acesta trebuie sa fie impartit in doua. Si de ce spun asa, pentru ca in prima parte ii realizam, iar in a doua, ( dupa coacere) il putem si picta, lacui, lipi limba in interior.
Timp de lucru/ sedinta, 90”

**Despre trainer:
Aura este numele meu de mamica sportivo-artist si am un ,, Contra” de 9 ani cu care si pentru care lupt in fiecare zi 🙂 .
Ca la orice hobby, aceasta indeletnicire m-a scapat de rutina de zi cu zi . A inceput dintr-o placere nevinovata si s-a transformat intr-o nevoie permanenta “de a da din maini”, mi-am largit cercul de cunoscuti prin asimilarea acelora cu care impartasesc foamea de creatie si de “culoare”. Vizitati pagina si have fun! Ceramica ImpressioneRei https://www.facebook.com/ImpressioneRei/

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns