WAHM Vulnerabil ianuarie 2019

STATUS:

In urma acestei actiuni s-a strans suma de  RON

#wahmvulnerabil
Va invit sa facem bine impreuna! Mamele au super puteri!

“Dragi WAHM,
Eu sunt Andreea, sunt din Constanta si am un băiețel de 3 ani si 5 luni, Darius, pe care încerc sa îl cresc într-un mediu empatic și sa ii ofer echilibru din toate punctele de vedere, chiar dacă sunt mama singura.
În mai anul trecut am fost fortata în multe cuvinte frumoase sa părăsesc domiciliul cu copilul, urmând ulterior sa rezolvam cu divortul, el promițând în gura mare ca va contribui în continuare pt tot ce are nevoie Darius, ca el va plăti grădiniță si tot ce mai are nevoie. Dar iată cum din iunie tatăl lui nu mai da nici un leu. La momentul acela copilul meu avea f multe restrictii alimentare, ulterior ele s-au mai diminuat, dar tot la grădiniță privată este, având în vedere că la o grădiniță de stat nu se accepta sa vii cu tot meniul de acasă. În august am depus dosarul la tribunal iar prima infatisare va fi la finalul acestei luni. I-am cerut in nenumărate cazuri ajutorul, reamintindu-i cât de greu ma descurc și de cate are nevoie copilul, dar nu i-a pasat niciodată, cum de altfel nici nu se interesează absolut deloc de propriul copil.
Am un serviciu cu un salariu mic, dar lucrând in tura imi da posiblitatea sa îmi pot continua proiectul meu, Creații colorate. Fac jocuri educative din fetru, fotolii puf pentru copii și adulti, decorațiuni interioare din lână si cam orice combinație din acestea 3.
Imi este foarte greu, mai ales ca și resursele tatălui meu (cel care m-a ajutat de la bun început) sunt pe final.
M-ar ajuta orice vorba buna, sfat, promovare a paginii sau ce sa schimb la ea.
Va mulțumesc enorm pentru orice gând și pentru aceasta comunitate formată doar din oameni minunați.”

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns