WAHM Vulnerabil octombrie 2018

STATUS:

In urma acestei actiuni s-a strans suma de  aprozimativ 5000 RON.

“A fost ca o gura de aer. Am fost foarte emoționata si surprinsă de mâna ce mi s-a întins. De atunci am inceput si eu sa fac voluntariat, sa ajut si eu cum pot pe altii.

Va multumesc. Sunteti o comunitate minunata!”

#wahmvulnerabil
Va invit sa facem bine impreuna! Mamele au super puteri!

“In primul rand va multumesc ca v-ati gandit la mine. Am 35 de ani, am locuit in provincie pana la 18 ani la bunici unde m au lasat parintii de la 3 luni. Am fost al 10 lea copil crescut de bunica mea. Desi am locuit la tara si muncile campului au fost istovitoare nu m am lasat si am facut si fac si master, acum lucrand ca auditor intern public.
In mai 2017 am ramas mama singura a unui pui (ce ieri a facut 6 ani, sansa asta o iau ca un cadou pt el) prin plecarea fulgeratoare a sotului meu la 42 de ani, ce reprezenta tot sprijinul meu. Fara nici un semn fara nici o veste viata mea a luat o razna.
Imi este greu pt ca sunt mereu singura si fara nici un ajutor decat de la cativa prieteni si de la voi din online. Copilul meu este peste tot umbra mea. Am incercat si terapie intrucat nu mai puteam dormi, plus sentimentul de abandon ce s a accentuat, depresia in doliu si greutatile de zi cu zi. Dar nici eu nu ma las, am un job, incerc sa mai crosetez, cos printre toate cele ale casei, casa ce nu o mai am…aici incepe durerea pt ca banca nu imi da voie sa combin un eventual credit cu banii copilului de pe 18% ce ne revine noua. Imi doresc din toata inima sa reusim sa ne luam o garsoniera oricat de mica sa fie locul nostru, intrucat salariul nu imi permite sa platesc chirie. O sa va pun mai jos si o parte din munca mea!
Va multumesc pentru tot si bucurati va de tot ceea ce aveti! 

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns