WAHM Vulnerabil noiembrie 2018

STATUS:

In urma acestei actiuni s-a strans suma de  RON.

#wahmvulnerabil
Va invit sa facem bine impreuna! Mamele au super puteri!

“Eu sunt Ana, am 38 de ani,locuiesc intr-un sat la 45km de Bucuresti. Am 2 copii minunati care imi aduc toata bucuria de care am nevoie,Annia 5 ani si Arman 15ani. Sunt insotitoare ptr sotul meu care acum 5 ani a pierdut transplantul renal si face dializa de 3 ori pe saptamana.
Desi am incercat sa gasesc ceva de lucru ,nu am gasit nimic, deoarece in sat nu exista nici un mijloc de transport ,iar in zilele in care sotul este la dializa nu are cine ramane cu fetita.
Din primavara si pana in toamna mai lucrez la vecini prin sat si printre picaturi mai lucrez la ornamente,lucrusoare crosetate,tricotate,pictez,fac grafica pe calculator,ilustratii ptr carti ,orice lucrusor ptr a scoate cativa banuti in plus.
Perioada de toamna -iarna este cea mai dificila ptr mine deoarece cheltuielile ptr lemne si electricitate sunt enorme. Doar pentru lemne cheltuim in jur de 12000 roni. Ptr a nu plati in plus ptr taiatul si spartul lemnelor mi-am cumparat o drujba si tai eu lemnele si le sparg.
Uneori ma simt epuizata si mai clachez dar imi revin repede si o iau de la capat deoarece toata familia depinde de mine.
Ma relaxez doar cand muncesc la ornamentele mele,incerc sa imi fac materiale si sa reciclez orice imi pica in mana si sa creez lucruri minunate, care sa aduca bucurie celor din jur.
Ptr mine orice material textil,fire de crosetat,materiale si ornamente ptr Craciun,martisoare,pictat,croitorie ,etc. sunt mai mult decat binevenite.
Va multumesc!”

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns