You are currently viewing WAHM Vulnerabil FEBRUARIE 2021

WAHM Vulnerabil FEBRUARIE 2021

APELUL LUNII FEBRUARIE este dedicat AMMEI si este initiat de mama sa, Felicia Tusluc!
NEVOI:
***10000 lei – scaun special pentru transport
***1000 euro, terapia lunara
Orice suma este binevenita, orice fel de implicare, sprijin, idei!
POVESTEA AMMEI:
“Sunt Felicia, mama a doua fetite: o Minune si un Miracol. Din ce voi relata , veti intelege de ce le consider asa, insa azi vreau sa va vorbesc despre cea de-a doua fetita, Amma Nectaria, miracolul nostru.
Ea a fost un copil mult dorit, asteptat, o sarcina monitorizata foarte atent, insa se pare ca chiar nu putem controla totul. Toate analizele de sarcina iesisera bine, dar … ea nu mai crestea in burtica.
Atunci a fost momentul 0 si a fost ajutata sa vina pe lume. Surprizele au aparut in cascada imediat dupa nastere. Investigatiile au dovedit ca suferise in uter multiple accidente vasculare cerebrale. Toate consecutive unui sindrom genetic foarte rar, Incontinentia Pigmenti.
Dar eu as putea vorbi sute de ore nu despre ce s-a crezut atunci, pentru Amma a avut un prognostic grav după avc suferite.
As putea sa va vorbesc despre cata pofta de viata, determinare si bucurie se afla intr-un trup blocat de paralizie cerebrala, dar in care e prezent un spirit viu si angelic.
Sunt deja 4 ani de când facem terapii, primul sprijin important l-am primit de la oameni frumosi și a fost un imbold extraordinar. Acum Amma e foarte bine, contrar predicțiilor de atunci. Încă nu merge și se pare că are apraxie verbala, însă are un limbaj receptiv foarte dezvoltat, te înțelegi cu ea ca și cu un copil tipic.
Face multiple terapii neuromotorii, zilnic plecam cu ea la drumuri scurte sau lungi, in fiecare zi sunt ore de terapie programate.
Și motor a evoluat, e adevărat mai greu, dar acum își simte corpul și-l controlează treptat. Și-a recăpătat parte din reflexele motorii pierdute după avc uri. Insa ea are nevoie de multe dispozitive de posturare, pentru ca in absenta lor risca sa capete si alte probleme ale coloanei si oaselor.
Costurile lunare ale terapiilor ei se ridica undeva la 1000 eur, iar dispozitivele de pozitionare sunt de asemenea foarte scumpe. Noi am trecut recent printr-un incident, o cumpana as numi evenimentul, un accident rutier din care multumim lui Dumnezeu ca am ramas intregi, in ciuda costurilor materiale pe care le vom suporta.
Autoturismul inseamna deplasarea Ammei la terapii, e vital pentru un copil care abia sta in sezut insa are postura unui copil tipic de 5 ani. Ideea ca stransesem o parte din buget pentru un scaun de masina adaptat nevoilor ei de pozitionare , trimisesem furnizorului comanda si apoi a survenit evenimentul care a dat peste cap toate planurile noastre. Inca o data multumim Cerului ca suntem nevatamati. De aceea suntem nevoiti sa solicitam sprijinul dvs! Amma inseamna pentru noi dragoste de viata, bucurie angelica si determinarea unui spirit mare intr-un trupusor firav. Toate acestea ne dau puterea sa luptam pentru ea cu toata forta noastra!” Costul scaunului e estimat la 10000 lei.
MODURI DE IMPLICARE:
***puteti face o donatie pentru AMMA, cu mentiunea “campanie AMMA” in contul Asociatiei Work at Home Moms deschis la BCR: RO17RNCB0083141235500001
***sunt binevenite ofertele voastre in comentarii, atat pentru produse, cat si pentru servicii! Poate doriti sa vindeti ceva, iar fondurile sa mearga spre micuta curajoasa! Va rog sa mentionati data limita pentru incheiere oferta, suma care merge spre campania dedicata AMMEI, detalii transport.
Cont Asociatia Work at Home Moms deschis la BCR: RO17RNCB0083141235500001
Asociatia Work At Home Moms nu va intermedia tranzactiile de vanzare – cumparare, acestea fiind in totalitate in raspunderea vanzatorului si cumparatorului.
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns