You are currently viewing WAHM Vulnerabil IANUARIE 2024

WAHM Vulnerabil IANUARIE 2024

UPDATE FEBRUARIE 2024:
Mulțumim tuturor pentru implicare! Suma strânsă este 1180 lei!

 

Iata ca am revenit cu un nou apel de sprijin!

❤️ APELUL LUNII IANUARIE este dedicat KARINEI si este initiat de mama sa, Alice Maria!
Termen campanie 9.01.2024-9.02.2024

WAHM vulnerabil este o initiativa a Asociatiei Work at Home Moms, iar prin intermediul acesteia ne propunem sa sprijinim o mama din WAHM care are nevoie de ajutor financiar. ❤

Va invit sa parcurgeti povestea micutei si sa ne implicam, asa cum am facut-o de atatea ori

❤️ MODURI DE IMPLICARE:
1. Puteti face o donatie pentru KARINA, cu mentiunea “campanie KARINA” in contul Asociatiei Work at Home Moms deschis la BCR: RO17RNCB0083141235500001

2. Sunt binevenite ofertele voastre in comentarii, atat pentru produse, cat si pentru servicii!
Poate doriti sa vindeti ceva la licitatie, iar fondurile sa mearga spre micuta curajoasa! Va rog sa mentionati data limita pentru incheiere oferta, suma care merge spre campania dedicata KARINEI, detalii transport.
Pentru licitatii puteti face si postare separata cu hashtag #wahmvulnerabil

Asociatia Work At Home Moms nu va intermedia tranzactiile de vanzare – cumparare, acestea fiind in totalitate in raspunderea vanzatorului si cumparatorului.

3. Puteți plasa comenzi pentru bijuterii și semne de carte create de Alice. Pagina ei de Facebook este @Alice handmade. Ar ajuta-o un boost privind vizibilitatea paginii: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088813716811

💙Hai sa #facembineimpreuna, Go, WAHMs! Putem, vom reusi!

❤️ POVESTEA KARINEI:
“Eu sunt Alice, luna aceasta voi face 46 de ani și sunt mama a doua comori. Fetele mele au 14 ani, Cătălina, și 9 ani, Karina.
Am fost profesor pe discipline economice timp de 11 ani la un liceu din provincie.
Casatorindu-ma, m-am mutat în București în 2009.

Primul copil a venit repede, iar pentru al doilea am mai așteptat cam 5 ani. Mi-am dorit mult al doilea copil, pentru ca sora ei sa nu fie singură.

Când credeam că suntem o familie împlinită, la 4 luni Karina a început să facă crize epileptice. În urma investigațiilor și a rmn-ului cerebral, ea a primit diagnosticul de Scleroză tuberoasă Bourneville.
Este o boală genetică incurabilă, in cazul ei apărută spontan în timpul sarcinii ce afectează pielea și sistemul nervos. Boala se caracterizează prin malformații și tumori, mai ales cerebrale si cutanate, dar și oculare, renale, cardiace, pulmonare si digestive. Daca la 4 luni avea doar tuberi și tumori cerebrale de-a lungul anilor au inceput sa apară cam toate semnele bolii.

De aici apare necesitatea anuală a investigatiilor: anul acesta trebuie sa facem rmn abdominal, rmn cerebral, control oftalmologic, dantura (au început sa apara carii), control cardiologic.

Din păcate toate sunt contra cost, listele de așteptare cu bilet de trimitere se duc la peste 5-6 luni de zile (asta în cazul în care găsim).
Pe langa aceste investigații, ea are nevoie de multă terapie pentru a putea deveni independentă (terapie senzorială, terapie comportamentală, kinetoterapie).

Pe partea motorie este bine, merge, aleargă, dar pe partea cognitivă decalajul este foarte mare. Ea este nonverbală, spune decat câteva cuvinte care o ajută (uneori😅) sa ne comunice nevoile ei. Momentan facem cu ea acupunctură, homeopatie, logopedie și are un tratament cu suplimente din America și Anglia recomandat de medicul psihiatru.

Cu toate problemele ei, Karina este un copil minunat, o luptătoare care zâmbește mult, încăpățânată ca un catar și cam vocală uneori.

Cătălina este clasa a opta, este un copil liniștit, ascultător, iubitor, silitor (a terminat clasele 5-7 cu media 10), maturizat înainte de vreme.
Fiind clasa a 8 face pregatire suplimentară la română și ar trebui sa înceapă si la matematică (dar, din cauza banilor, am amânat acest lucru).
Cel mai important venit este salariul sotului.

Deoarece Karina este dependenta in totalitate de un adult, eu nu m-am putut reîntoarce la muncă. (Chiar daca este la o școală specială in clasa intai, mai mult de 1-2 ore pe zi nu rezistă).

Am incercat să fac o activitate de acasa care sa ne ajute eventual si pe partea financiara. Asa a apărut pagina de Facebook Alice Handmade.
Aici incerc să pun poze cu bijuteriile si semnele de carte cusute pe etamina. Din păcate, pagina nu are prea multă vizibilitate și nu am ajuns la segmentul de persoane care ar fi interesate de aceste produse.
Majoritatea lucrurilor au fost cadouri pentru cei dragi, cunoscuti sau terapeutii Karinei.

Chiar dacă nu am rezultate financiare, este o activitate care mă relaxează in puținul meu timp liber.”

Orice suma este binevenita, orice fel de implicare, sprijin, idei!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor