WAHM Vulnerabil aprilie 2019

STATUS:

In urma acestei actiuni s-a strans suma de aprozimativ 3000 RON.

“Va multumesc din inima tuturor pentru tot sprijinul , pentru mesajele de incurajare, pentru produsele oferite la licitatie, pentru ca ati participat la licitatii si pentru ca sunteti asa de minunate ! E cel mai frumos cadou pe care si-l poate dori cineva de ziua lui , si voi ati facut asta posibil ! Mi-ati daruit speranta, putere sa merg mai departe si increderea ca nu sunt singura , ci inconjurata de prietene ! Va iubesc !”

#wahmvulnerabil
Va invit sa facem bine impreuna! Mamele au super puteri!

“Buna tuturor !
Eu sunt Rodica , locuiesc langa Targoviste, Dambovita si implinesc 42 de ani in ziua de Paste, pe 28 aprilie.
Mama mea are o malformatie grava la inima, neoperabila, si cu timpul starea ei s-a agravat, mai ales dupa decesul de anul trecut al tatalui meu.
Eu sunt divortata de 10 ani si am un baiat de 15 ani, elev in clasa a 8-a . Anul trecut a fost un an cumplit pentru mine. Dupa ce a murit tata, situatia mamei s-a agravat, inainte se mai putea deplasa, acum e imobilizata la pat. Tot cam atunci, am fost diagnosticata cu cancer de col uterin, vestea a fost cumplita pentru mine, mai ales ca am trecut singura prin tot chinul. Nu am putut sa ii spun mamei, pentru ca mi-a fost teama ca ii va fi fatal, si nici baiatului meu, pentru ca si el a avut probleme, a avut nevoie de consiliere psihologica dupa decesul tatalui meu si niste procese prin care am trecut. M-am operat in octombrie 2018, si dupa operatie, primele doua controale au aratat ca as fi bine, dar pericolul nu a trecut in totalitate. Am avut norocul sa fie descoperita din timp boala, si sa fie un tip nu foarte invaziv, nu a avut ramificatii, si se pare ca au reusit sa indeparteze toata tumora. Nu fac chimioterapie(a fost decizia mea), urmez un tratament naturist , destul de costisitor, dar ma simt in general bine.
Situatia noastra financiara nu e prea roz, traim din aproximativ 1800 de lei toti 3 (eu, mama si baiatul) – in conditiile in care se duc multi bani pe medicamente, Pampers pentru mama si alte nevoi.
In perioadele mele mai bune, fac bijuterii din margele, majoritatea unicat. E pentru mine si o sursa de venit suplimentar, avand in vedere ca nu pot pleca de acasa, dar si o modalitate de a ma relaxa si a uita de probleme.
Pagina unde puteti vedea ce fac este RoSa Handmade Boutique. M-ar ajuta foarte mult daca as avea mai multe comenzi, asa ca va invit sa aruncati un ochi si daca va place ceva, nu ezitati sa ma contactati.
De asemenea, daca este in grup o mamica psiholog, dispusa sa imi acorde putina consiliere (pe messenger, caci nu pot veni la Bucuresti), i-as fi vesnic recunoscatoare. Incerc sa imi tin moralul sus singura, dar e destul de greu, si mi-ar prinde bine sa am pe cineva cu care sa pot discuta deschis fara sa fiu judecata.
Rog mamicile care au pagini de promovare a produselor , si care au mai multa experienta ca mine, sa arunce un ochi pe pagina mea, si sa imi spuna ce cred ele ca ar putea fi imbunatatit pentru a fi mai atractiva.
Nevoi sunt multe, dar sunt sigura ca fiecare din voi aveti si altele pe cap…asa ca daca voi considerati ca ma puteti ajuta in vreun fel, va las pe voi sa oferiti ce credeti voi.”

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns