Sanatatea e cea mai importanta! Sa facem bine impreuna!

STATUS:

In urma acestei actiuni s-a strans suma de 8000 RON.

“Dragilor, cu infinita recunostinta, bucurie, va anunt ca in acest cont, din donatiile membrilor WAHM, atat de la call cat si de la cei care au simtit ca pot ajuta, s-au strans pana in acest moment 8000 lei. Ceea ce ati facut voi este absolut minunat, nu am cuvinte sa va multumesc. Ca sa va dati seama de importanta gestului vostru, suma reprezinta 12 sedinte de chimioterapie. Cuvintele sunt putine, sarace, lipsite de consistenta in acest caz, insa inima mea salta de bucurie. Pentru ca mi-ati fost alaturi! Cu mic, cu mare, ati dovedit si am dovedit ca impreuna putem reusi. Ma pregatesc de o noua aventura, daca ii pot spune asa si anume, plecarea la Viena in aprilie. Cu acest triplu negativ nu este de joaca si am de gand sa lupt pentru viata mea cu toate fortele. Iar voi, sunteti celelalte forte ale mele, cele care imi transmit ganduri bune, energie pozitiva, sprijin sub orice forma. VA MULTUMESC!!!!”

Voua, celor din echipa de administrare, tuturor, va multumesc de mii si mii de ori pentru tot! Si va iubesc!!!

#wahmvulnerabil #cancerullasan #sevindeca
Va invit sa facem bine impreuna! Mamele au super puteri. Sanatatea e cea mai importanta!

“Eu sunt Elza Ilina mama lui Andrei si creatorul bijuteriilor cu suflet
romanesc, bijuteriile rupte din ii! Acum 3 ani, dragostea mea pentru camasa romaneasca, a prins contur in proiectul Elza – bijuterii rupte din ii Semnele de pe camasi sunt redesenate, reinterpretate si transpuse in accesorii migalite si bibilite: coliere, cercei, bratari, papioane, braie. Fiecare obiect ce il cos, are o poveste, una cusuta cu ac si ata, fiecare simbol
apartine unui om, radacinilor lui. Anul acesta se pare ca este anul in care eu prind radacini, din nou, mai puternice, anul in care eu mai scriu o poveste.
Anul acesta este anul meu, anul in care lupt cu cancerul la san. Si spun ca lupt, caci diagnosticul este carcinom mamar invaziv NST-triplu negativ. Sunt deja la a 4-a sedinta de chimioterapie, din cele 32 care mi-au fost indicate pe schema de tratament. Le voi trece pe toate cu zambetul pe buze, si in mana cu acul si ata. Iar la final, voi trage linie si voi fi invingatoare. Mai puternica, mai frumoasa, mai blanda, mai iubitoare cu mine.
Minuni Wham, as vrea sa va spun sa va pretuiti pe voi insiva, inaintea oricui, sa va iubiti, sa aveti grija de voi si de sufletele voastre frumoase!
Cu iubire,
Elza Ilina
L.E: Donatiile se pot face in contul oferit de Elza
RO93INGB0000999906785454- Licu Giorgiana

****Asociatia nu este implicata in niciun fel in desfasurarea tranzactiilor, de orice natura! Este la latitudinea voastra cum se deruleaza acestea.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns