Instagram- Bring Your Business to the Next Level, 15 iunie 2019

Instagram- Bring Your Business to the Next Level

Vă invităm alături de Nicoleta Ababei mamapetoc.ro, la 2 workshop-uri pline de informație absolut necesara pentru cresterea afacerii tale.
10:00- 12:15 are loc primul workshop interactiv- Instagram basics. Vei afla notiuni tehnice, aplicate, cu pași concreți în crearea profilului de Insta- si recomandări de bune practici.
Vom discuta despre Hashtag ( despre cum identificăm CORECT un hashtag și care este rolul acestuia).
Profil personal vs. Profil business
Editarea fotografiilor, tips and tricks legate de editare si, nu in ultimul rand, despre cele mai “prietenoase” programe de editare a fotografiilor pe telefon.

12:45- 15:00 incepem al doilea workshop- Storytelling
Brand personal vs. brand awareness
Aici vei afla strategii de crestere, vom discuta despre branding si despre cresterea vizibilitatii.
Cat de important este storytellingul vizual si cum identificăm mesajului brandului pe Instagram.
Despre ”relația” fotografie- caption, cum reflectă aceasta mesajul de brand, tips& tricks legate de editarea fotografiilor si, nu in ultimul rand, despre cele mai “prietenoase” programe de editare a fotografiilor pe telefon.
Terminam cu o discutie interesanta despre Comunitate și engagement (calitate vs. cantitate).

Pretul unui atelier este de 100 ron.
Daca optati pentru ambele ateliere, atunci veti achita suma de 165 ron.
Inscrierile se fac pe adresa

Despre Trainer:
Nicoleta Ababei mama blogger, de profesie sociolog, consilier relații internaționale 8h/zi, pasionata de social-media, storytelling vizual si de personal branding.
În ultimii 4 ani m-am axat pe dezvoltarea cunoștințelor legate de social- media, marketing on-line, branding, comunicare on-line etc. Am urmat numeroase traininguri de marketing strategy, blogging, scriere SEO, storytelling, fotografie, comunicare și PR.
Pasiunea pentru social- media și comunicarea on-line m-a determinat să lansez blogul mamapetoc.ro (blogul a apărut în topul celor mai vizibile bloguri de parenting în 2017 și 2018- top realizat de Revista BIZ și Zelist).
În cadrul acestui workshop pun accentul pe identificarea și conturarea mesajului unui brand, pe inițiere în conceptele de bază de storytelling vizual (armonie vizuală) cât și pe soluții concrete de creștere organică pe Instagram.
N.B: retragerile se fac cu minim 48 de ore înainte pentru a putea face refund.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns