WAHM Iasi – De la hobby la business

De la hobby la antreprenoriat e un pas mic, atunci când îl faci susținut. Dacă ești mama, cu siguranță măcar de 100 de ori te-ai gândit de-a lungul perioadei de ccc sa nu te întorci la serviciu. Dacă ești mama, cu siguranță măcar de 70 de ori ai căutat pe google “job la domiciliu”. Dacă ești mama, cu siguranță nu îți este necunoscuta expresia “work at home mom”, pentru ca da, lucrezi, chiar din confortul casei tale, iubești, educi și cizelezi cel mai frumos pui de om al universului tău, copilul tău.

Asociația Work at Home Moms este un ONG dedicat în totalitate susținerii mamelor care din dorința de a fi mai aproape de copii au ales să-și dezvolte pasiuni diverse, creative, în mod susținut.

În sprijinul acestor cauze, vom organiza cu drag evenimentul “Wahm, de la hobby la business”, o conferință unde mamele antreprenor din cadrul ONGului vor susține prezentări menite sa, ajute și alte mămici sa facă primii pași timizi spre calea antreprenoriatului

Va așteptăm cu drag, în 27 ianuarie la Camera de comerț și industrie Iași în intervalul 10:00-15:00.

27 Ianuarie 2020
De la 10:00 la 15:00
Camera de Comert si Industrie Iasi
Bulevardul Carol I, nr 27

Inscrieri la adresa de email

Bilete: Disponibile 80
Pret bilete: ​50 lei/buc.
Early bird pana pe 15 Ian – 25% red​us: 37.5 lei
1+1 – O mama WAHM Iasi + 1 mama care nu e in cadrul WAHM, dar pe care o inviti alaturi de noi, 75 lei ambele bilete.

Speakeri
1. Cristina Daniliuc – Consilier juridic cu o vechime de peste 15 ani în dreptul comercial și dreptul muncii, antreprenor și mamica. Ne va vorbi despre Procedura înființare PFA… SRL.. ONG.
2. Polina Celac – Mama, contabil, antreprenor. Detine un birou de consultanta pentru afaceri, 24cont, cu un portofoliu de peste 100 de planuri de afaceri intrate la finantare. Ne va vorbi despre Contabilitatea afacerilor.
3. Alina Cerasela Chelebet – Jurist pe dreptul proprietatii intelectuale de peste 10 ani. Ne va vorbi despre Inregistrarea marcilor.
4. Laura Gradinaru – Economist, aproape 9 ani in multinaționala domeniu bancar, proaspăt antreprenor. Producător de paste fainoase și taitei de casa, 36 de ani încă, doi copii și un hobby transformat in afacere locală. Ne va vorbi despre pasul de la angajat la WAHM și ne va povesti câteva detalii despre call-ul pe care l-a câștigat în WAHM Iasi si cum a ajutat-o.
5. Diana Strugari -Mama, sotie, antreprenor. Mamica de baiat de 4ani si jumatate, coordonator in cadrul WAHM Iasi. Ne va vorbi despre pasul de la mama la mama antreprenor.
6. Madalina Ivona Popa – Mama de băiat, 36 de ani și, din 2012 lucreaza în online. A început cu webdesign, site-uri simple de prezentare, apoi servicii de marketing și e-commerce, iar în prezent deja cocheteaza cu automatizările și integrarea inteligentei artificiale acolo unde e posibil în fluxul online al unui business. Ne va vorbi despre Identitatea digitala.
7. Sorin Gheorgiu – Director al camerei de comerț Iași. Ne va vorbi despre Importanta inscrierii ca membru in camera de comert.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns