10 fac diferenta

Salutare, dragilor!
Este o perioadă dificilă pentru noi toți, în special pentru persoanele care au investit multe economii, timp rupt din familie, suflet împărțit în mai multe bucăți, răbdare într-un vis, o mică afacere, poate chiar singura sursă de venit pentru familia sa! 🌤

V-ați gândit cum putem sprijini micile afaceri initiate de Work At Home Moms? Întrucât este o perioadă grea, va invitam sa ajutăm cat de mult putem!
Sunteți de acord? 🌞 Va invitam sa va alaturati campaniei noastre.

Fiecare dintre noi poate face o postare astfel:
➡️ este nevoie ca, inainte sa postati o oferta, sa sustineti alte trei inscrieri din cadrul evenimentului in oricare dintre variantele:
*printr-o comanda in comentariu sau
*feedback oferit in comentariu
*sugestii de promovare sau colaborare propusa, tot in comentariu
➡️ veti scrie cum va afecteaza această criza din punct de vedere al business-ului pe care il desfășurati;
➡️ veti prezenta 1-5 produse/servicii (maxim 5 fotografii clare, fara colaj), cu prețurile aferente, si le va propune spre vânzare, iar banii vor merge in contul său (ca orice altă vânzare normală);
➡️ veti utiliza hashtag #10facdiferenta
➡️ desigur, nu in ultimul rand, vom promova impreuna aceasta initiativa invitand alte persoane, prin share, preluare cover etc.
➡️puteti anunta si daca vindeti VOUCHERE cu posibilitatea onorarii lor dupa ridicarea restrictiilor – propunere semnata de Andrea Mihaiescu Vurdea

Desigur, puteti posta si daca sunteti in cautare de un produs/serviciu, caz in care rugam toate persoanele care oferteaza, sa ajute alte 3 proiecte inscrise in eveniment prin instrumentele de mai sus.

➡️de asemenea, daca doriti, puteti dona din vanzari spre Asociatia Work At Home Moms sau puteti solicita formularul de directionare a impozitului pe venit, pe email
Contul Asociației Work At Home Moms este RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR)

Ce ne propunem noi este să încercăm să ajutăm fiecare mămică in parte sa vândă cel puțin 10 produse (sau servicii), chiar si din acelasi model! Ce ziceți? Se poate? Noi spunem ca DA! Sigur găsiți printre postări ceva de care aveți nevoie!

Pentru că fiecare dintre noi cumpără diverse din comerț, după nevoi, haideți să vedem dacă ne putem aproviziona cât mai mult cu putință de aici, din WAHM: legume, fructe, jucarii, carti etc.

Noi stim ca mamele din WAHM fac minuni, iar acum avem nevoie sa fim mai unite ca niciodata!
Împreună vom fi bine!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns