Campanie de strangere joburi si colaborari pentru mamele din comunitatea Work At Home Moms

Dragele noastre, am format o echipă de mame pentru a derula o campanie de strângere de colaborări și joburi pentru Work At Home Moms România adresată companiilor.

Ce presupune aceasta?

Pasii campaniei:
Pasul unu – colectare cv-uri mame pe (septembrie – octombrie 2014) – termenul a fost prelungit datorită solicitărilor din partea mamelor
– noi organizăm cv-urile primite pe domenii de activitate, experiență și începem să contactăm firmele, să le prezentăm comunitatea, rezultatele avute de noi până acum și cererea venită din partea mamelor pentru ca acestea să direcționeze spre noi joburi și colaborări de acasă; (septembrie – octombrie 2014)

Pasul doi – puteți ulterior să preluați unul dintre bannerele de mai jos pentru vizibilitatea campaniei in mediul online și atragerea atenției asupra nevoii mamelor WAHM de a lucra. (termen nelimitat) Linkul spre care duc aceste bannere trebuie sa fie spre acest articol.

Banner 250px X 250px
logo 250

Imagine de copertă pentru pagina dumneavoastra de Facebook (pentru a salva această imagine la mărimea potrivită, daţi click pe ea, apoi click dreapta şi o salvaţi în calculator)
cover ok

Pasul trei – ne puteți scrie pe dacă doriți să lansați un anunț de job, colaborare, comenzi pentru servicii/produse realizate de mame etc. (termen nelimitat).

Pasul patru – joburile, colaborarile primite vor fi facute publice pe pagina noastra de fb si site.

Ne propunem să convingem un număr cât mai mare de companii să aibă în vizor segmentul de mame WAHM motivate și dedicate! Vă ținem la curent cu oportunitățile astfel ivite.
*ne adresăm mamelor de pe întreg teritoriul țării

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns