Webinar Masuri de criza

Webinar: Măsuri de criză
data:27 martie
interval:13-15
inscrieri la:
donatie libera

În cadrul acestui webinar, Shirina va realiza o trecere în revistă a măsurilor care pot fi luate de antreprenori, din punct de vedere juridic, în contextul crizei provocate de pandemie.

Vom discuta despre:

-Forța majoră în relațiile de afaceri. Cum se dovedește, care este efectul său, dacă trebuie prevăzută contractual;
-Efectele juridice ale situației de urgență;
-Soluțiile din domeniul dreptului muncii;
-Măsurile luate de stat pentru IMM-uri.

Despre Shirina-Maria Stefanescu-Albu

Shirina practica avocatura cu pasiune și dedicare de peste 10 ani de zile, reprezentând clienți cu succes în cadrul celor două mari firme de avocatură în care a lucrat în cauze complexe de drept civil, drept societar, dreptul afacerilor precum şi în litigii şi conflicte de muncă. Ca parte a domeniului său de expertiza, Shirina ofera consultanţă comercială în probleme ce ţin de drept societar, tranzacţii între profesioniști şi probleme juridice cotidiene ale societăţilor. Shirina şi-a dedicat ultimii 6 ani ai carierei sale sprijinind tinerii antreprenori români în cadrul proiectului Legalway, în care este şi co-fondatoare. Legalway este un concept care promovează un comportament legal corect și bazat pe prevenție în activitatea de business a antreprenorilor, în special a celor din online şi tehnologie. Brand-ul Legalway este promovat de echipa de tineri avocaţi şi antreprenori, care şi-a propus, în primul rând, un scop educativ: acela de a schimba mentalitatea mediului antreprenorial românesc în vederea prevenirii riscurilor din punct de vedere juridic pentru business-urile inovative.

Shirina este avocatul Asociației WAHM de 5 ani de zile, acordând sprijinul juridic necesar asociației, precum și derulând activități de consiliere juridică gratuită a membrelor, webinarii și worksop-uri pe probleme juridice.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns