You are currently viewing Disciplina financiară înseamnă echilibru

Disciplina financiară înseamnă echilibru

Despre Gina Burlacu:
Cred ca cel mai greu lucru este sa vorbesc despre mine. Dar in putine cuvinte, pot sa spun ca sunt un om obisnuit, frumos si cu o putere mare de a ma adapta situatiilor ivite.

   Am invatat lectii pretioase din toate experientele mele, care dupa ce am cunoscut suferinta, infrangere, pierderi, am avut curajul sa merg mai departe. Si mai mult, sa nu las ca acestea sa imi intunece sufletul si mintea. De asta zic ca sunt un Om frumos! Pentru ca am avut langa mine oameni  frumosi, cu ajutorul carora m-am descoperit.

  La Banometru.ro, unde sunt coach financiar, transmit oamenilor din intalniri, sa nu renunte la schimbari, care chiar daca nu sunt confortabile, sunt necesare. Sa nu se opreasca din a visa pentru a-si atinge obiectivele, si sa accepte ca orice intamplare din viata este o provocare pentru care trebuie sa fie pregatit.

Important este: pe om sa il iei asa cum este el! Si am invatat la Banometru, ca regula de baza este de a observa fara sa judec. Pentru ca nimeni nu stie ce este mai bine pentru alta persoana!

  De aceea la intalnirile de coaching financiar,  nu spun ce trebuie sa faca sau ce nu trebuie sa faca. Este alegerea  fiecaruia sa traiasca cum doreste. Dar impreuna putem descoperi o forma de organizare financiara care sa functioneze, si abilitati care sa il ajute.

Important e sa aiba informatia, iar decizia pentru schimbare ii apartine.

   Lucrez la Banometru.ro cu oameni frumosi, si nu am cum sa nu fiu un Om bun si frumos, cand toti pe care ii intalnesc, au luptele lor, inclusiv eu!

 

https://www.buzzsprout.com/1782698/9798921

5 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor