You are currently viewing Interviu cu Milena — Realinierea Sufletului

Interviu cu Milena — Realinierea Sufletului

1. In primul rand, te invitam sa ne povestesti despre tine, despre drumul tau catre Realinierea Sufletului.

A fost un drum greu, presarat cu indoieli, piedici si multe prejudecati din partea celor apropiati mie. Nu este usor sa o iei pe o cale neconventionala de a-ti castiga existenta.
Am trecut de la joburi corporate, cu venituri bune, la antreprenoriat in fotografia de eveniment. Sotul meu este fotograf si avand nevoie de mine pe partea de comunicare in discutiile cu cilentii, la targuri.. usor usor am zis hai sa vad si eu daca imi place sa fotografiez… Si asa am ajuns sa merg la evenimente. Dar chiar si acolo ma trezeam rezolvand diferite situatii dificile intre mireasa si alte persoane.
Dupa ce a venit pandemia care a afectat extrem de mult afacerea familiei, am decis sa urmez o pasiune din copilarie, bijuteriile. Dar si aici doream sa creez bijuterii din mine, din lut, cu cristale si sa ofer oamenilor vindecare prin cristaloterapie. Intre timp am facut cursul de vindecare Reiki si vindecare cu sfere de lumina dar cumva ceva lipsea. Sunt metode minunate de vindecare dar trateaza cumva consecintele si nu cauza.

Dar in momentul in care am descoperit Realinierea Sufletului si am experimentat o sedinta m-am oprit din cautare. Am simtit efectiv ca asta vreau sa fac o viata intreaga. Ca si cand creierul meu era amortit si brusc s-a ridicat ceata de pe el.

Pe clientii mei care simt ca nu isi gasesc rostul ii intreb: “Cand erai mic/mica care a fost primul lucru care iti placea sa il faci? Cu ce te jucai?” Pentru ca noi, ca si copii simtim intuitiv ce face parte din expresia nostra divina.
Mie imi placea sa dezmembrez si sa refac bijuteriile (mai ales ale mamei spre disperarea ei 🙂 ) si ma imbracam intr-o fata de masa stil mileu, lunga, brodata si cu o sabie imaginara salvam lumea. Si iata ca dupa muuulti ani, multe piedici, indepartarea de la darul meu… am ajuns sa fac sedinte de Realinierea Sufletului si sa fac bijuterii.

Spuneam mai devreme ca a fost un drum greu. Ajunsesem intr-un loc foarte intunecat in viata mea, mai ales in reatia de cuplu. Ma simteam singura, la pamant, constant agresata verbal, constant simteam nevoia sa fug departe si sa evadez si ma simteam neputincioasa si fara cale de scapare. Ba chiar la un moment dat am scris catre aceasta minunata comunitate pentru ajutor. Sotul meu nu intelegea aceasta latura a mea. Tot ce tinea de planul spiritual nu facea sens pentru el.
Dar in mod spectaculos, dupa sedinta de realiniere pe care am primit-o, a vrut si sotul meu si a fost surprinzatoare si m-a lasat fara cuvinte. Sa vina cineva necunoscut, si sa iti povesteasca despre tine, despre ce iti place, ce nu iti place, cum te comporti, ce blocaje ai din copilarie, ce tipare urmezi cand si cum s-au implementat, cum te afecteaza astazi, sa te regasesti complet, a fost ceea ce sotului meu i-a provocat trezirea. Din acel moment a inceput procesul lui de vindecare a traumelor, de transformare. Iar eu am reusit sa il inteleg mai bine si el pe mine.
Recent a avut o criza existentiala si nu stia ce vrea sa faca in continuare….
L-am intrebat si pe el.. tie ce iti place sa faci?
Raspunsul: Nimic.
Dar cand erai mic?
Imi placea sa gasesc.
Acum este de 3 saptamani la cursul de bucatari. 🙂 Si se simte liber si fericit.. Iar eu simt ca am multa mancare buna si nu sunt nevoita sa gatesc… Deci win-win 🙂

2. Suna tare frumos si necesar, dar cum incepem, de unde ne apucam sa strabatem fiecare dintre noi acest parcurs in care tintim armonia dintre cine suntem, ce facem, ce spunem, valorile noastre?

Asa e, este dificil sa incepi cand nu stii de unde. Primul pas este constientizarea ta, atat fiinta divina cat si umana. Momentul in care iti spui.. “Simt ca este mai mult decat munca, acasa, copii, mancare, vancante…” Este momentul in care incepi sa cauti peste tot informatii. De cele mai multe ori sunt informatii eronate sau mainstreem care s-au perpetuat atatia ani, si auzi tot felul de citate mai ales pe social media si te gandesti… daca tot imi apare asa e… Si nu este neaparat asa.

Mie mi-a luat ani de zile de cercetare exetrioara pana cand am realizat ca totul este in noi. Si cu metode adecvate si ghidaj poti ajunge foarte usor la tine.

Urmeaza-ti intuitia, vocea din inima pentru ca acela este Sinele tau Divin. La mine functioneza asa. Daca o metodologie, sau un lector sau un text/dogma nu ma atrage, chiar daca petrec 3 zile analizand-o tot nu va rezona.

Realinierea Sufletului este despre cum sa ajungi la tine, despre energia pe intelesul tuturor, atat a celor cu ani de zile de experienta in domeniul spiritual cat si pentru cei care sunt la inceput de drum si vor sa se cunoasca mai bine. Scopul meu este sa va ofer din darul meu Divin care este Puterea. Vreau sa va ofer puterea informatiei despre voi, puterea de a intelege unde sunt blocajele si cum le depasim si mai ales puterea de a accesa propia voastra putere si darul vostru.
Imaginati-va ca Divinitatea este ca o patura infinita de energie si ca in aceasta se gasesc 8 daruri in mod echilibrat si armonios. Si ele sunt:

Compasiunea Divina
Manifestarea Divina
Ordinea Divina
Iubirea si Vindecarea Divina
Comunicarea Divina
Adevarul Divin
Puterea Divina
Intelepciunea Divina

Si acum imaginati-va sufletele noastre ca niste sfere de lumina, niste placintele, legate la Sursa printr-un cordon de energie care ne hraneste. Exact asa cum bebelusii sunt legati de noi prin cordonul ombilical. …Pentru ca nu degeaba se zice “As above… so bellow!

Fiecare Placintica are unul din aceste daruri dominante. Adica alcatuiesc mare parte din placintica. Le avem si pe celelalte dar intr-o masura mai mica. Iar ce ne aduce noua abundeta, implinirea, fericirea si armonia este sa facem expresia noastra divina. Adica darul nostru. Asa cum eu am Puterea, tu poti avea Comunicarea – asta inseamna ca ai o relatie speciala cu cuvintele. Ca au gust si substanta pentru tine. Si acum inchipuie-ti un centru de comunicare care creste intr-o familie care nu il lasa sa vorbeasca. Ca de mic aude constant sa taca. Incepe sa se balbaie, sa fie timid. Ajunge sa isi blocheze darul, sa isi sufoce cuvintele si nici prin cap nu-i trece cand creste sa foloseasca aceasta parte de mult suprimata. Si in loc sa scrie, sa faca marketing, sa devina speaker motivational… orice tine de comunicare, ajunge pentru ca are un blocaj din copilarie cu stima de sine sa lucreze intr-o fabrica izolat la impachetat oua. Unde nu vorbeste cu nimeni. Este nefericit, trist, si simte ca nu este capabil de mai mult.

Eu prin aceste sedinte, ma conectez cu energia voastra, aflu exact care sunt darurile voastre, cine sunteti la nivel de suflet si ce blocaje aveti care va impedica din a manifesta viata dorita. Dicutam despre fiecare in parte, le eliberez iar mai departe va ajut sa implementati in viata voastra noile tipare pozitive.

3. Care sunt exact serviciile pe care le poate solicita o persoana interesata sa o ghidezi?

— Sedinta Realinierea Sufletului —
Prima sedinta care este necesara pentru a va conecta cu voi este cea de Realiniere a Sufletului. Doar atunci cand te cunosti pe tine poti incepe procesul de vindecare, iubire si evolutie.

— Sedinta Realiniere Cuplu —
Pentru cei care simt nevoia sa incerce si un alt mod de terapie de cuplu si simt nevoia sa ajunga la partener si sa inteleaga cum un blocaj din copilarie afecteaza relatia acuala ofer Sedinta de Realiniere de Cuplu.

— Sedinta Realiniere Copii —
Ce poate fi mai minunat decat sa iti intelegi copilul la nivel de suflet? Sa stii exact care este darul lui si cum poti tu sa ii fi alaturi si sa il ajuti sa se dezvolte intr-un fel in care ti-ai fi dorit sa fi si tu ascultata atunci cand erai mica?

Eu am fost un copil foarte independent si imi placea sa petrec mult timp cu mine (cam asa e cu centrul de putere 🙂 ) . Dar baietelul meu minunat este lipit de mine si in general are nevoie de companie. Nu sta si nu se joaca singur. Si am incercat orice crezand ca il ajut. Dupa ce i-am facut o sedinta, am aflat ca este cenntru de Iubire. Centru care are nevoie de oameni, se hraneste cu asta. Si am inteles de ce mereu spune “Inimioara mea e fericita” , “Inimioara mea e trista“. Si daca vreau sa il conving de ceva acum reusesc sa vorbesc pe limbajul lui.

— Sedinta Coaching Lunar —
Pentru ca poate fi dificil sa implementezi noile tipare pozitive si ai nevoie de ajutor, de un sfat sau pur si simplu de o descarcare constructiva ai optiunea de a beneficia de o sedinta lunara de coaching dupa ce ai facut sedinta de Realiniere.

4. Cum se desfasoara intalnirile cu tine? Ne poti descrie?

Intalnirile cu mine sa fac pe zoom, din confortul casei tale. Inainte de sedinta voi avea nevoie de numele complet, data (NU este necesara ora exacta) si locul nasterii pentru a ma conecta cu Sinele tau divin si a afla informatiile. Numele – este vibratia, sunetul care sta cu tine toata viata, locul in care te-ai nascut este ca un portal prin care ai venit pe lume iar data, ziua in care ai venit. Este amprenta Sufletului tau de Sunet, Loc si timp.
Dupa sedinta vei primi o inregistrare video cu sedinta si o mica tema de citit timp de 21 de zile pentru a aduce si in minte schimbarile care se petrec.
Deaorece toate corpurile noastre sunt importante, atat cel fizic cat si cel mental, emotional si energetic/spiritual. Si este important sa lucram cu toate.

5. Ai si un spatiu in care se intampla magia intalnirilor sau momentan sedintele sunt online?

Sedintele se tin online dar pentru cele care vor sa ma cunoasca personal va astept cu drag sa imi faceti o vizita acasa 🙂 .

6. Stiu ca tu creezi si bijuterii, cum ai patruns in tainele acestei arte?

Cum spuneam mai devreme in interviu, am inceput de mica, terorizand-o pe mama cu dezmembratul si reasamblatul. Cam de la 5-6 ani. Autodidacta de mica, nu am urmat cursuri si am creat din inima. S-a transformat intr-o afacere in urma cu 2 ani cand am lansat Fairytale Jewelry. Si aici am avut o ascensiune relativ rapida. Cea mai mare reusita a fost ajungerea brand-ului pe Fashion Days la Romanian Corner. Acum se ocupa si sotul meu de ele. A introdus bijuteriile din piele tot cu copacei si frunzulite si zona de fairytale. As putea sa il numesc Work at Home Dad 🙂 . Atelierul este o camera din casa unde copilul imbina culorile de la plastitilina si le scoate la masina mea de intins lut, pisica sta prin cutii si gravatorul taie pielea. Si sa nu uiti toate cristalele care asteapta cuminti sa fie transformate in bijuterii.

7. Care este viziunea ta in 2022 pentru proiectele incepute?

Imi doresc sa ajung la cat mai multe suflete. Sa le ajut sa sa se redescopere, sa lucreze unde isi doresc, sa isi gaseasca menirea, fericirea si implinirea. Am cateva proiecte minunate in colaborare cu oameni faini.

Colaborez cu un psiholog specializat pe dezvoltare personala si mindfulness si lucrez cu clientii lui pentru a descoperi tiparele si blocajele. Un om absolut minunat care este dedicat trup si suflet celor care vin la el. Este o colaborare minunata care imbina frumos partea spirituala cu componenta psihologica.

Am fost invitata ca speaker pentru 2 retreat-uri minunate unul de Business axat pe dezvolatrea afacerilor si cum ajuta Realinierea Sufletului in modelul tau de afaceri.
Al 2-lea este de detox corporal, mental si emotional. Si sunt atat de recunoascatoare oraganizatoarei ca s-a gandit la mine si la ce plus de valoare pot sa aduc in vietile oamenilor.

8. Am citit ca ai un baietel, sa iti traiasca si sa fie inconjurat cu iubire! Cum arata o zi a voastra?

Depinde de zile 🙂 . Avem asa: zilele de gradinita (are 4 ani si jumatate si cei mai limpezi ochii albastri).

Cand este acasa fraza lui preferata este Mami, noi doi pica pica. Asa a ramas de cand avea 2 ani. Adora sa picteze, dar in acuarele si mai ales cu ustensilele mele de pictura. Mie imi place tare mult sa si pictez si vad ca si lui. Pentru ca iubeste liftul am pictat amandoi la el in camera pe perete un lift care are doar butoane si nori. Un superb peisaj de cer si apus cu nori. L-am numit liftul Thomas, dupa numele lui si este liftul care duce catre cer. Ii place sa sa fie mereu in compania cuiva, este dulce, iubitor si pupacios. Zilele noastre se impart intre lift, acuarele, pisica si cainele si sa nu uit masina mea de intins lutul care este ustensila lui preferata pentru plastilina.

9. Ne-ar bucura cateva randuri dedicate comunitatii WAHM.

Este o comunitate in care ma regasesc, o comunitate care este plina de femei minunate si talentate si o comunitate de femei, pentru femei si despre femei. Pentru mine WAHM este Putere, Dedicare si Implicare.
Este o comunitate care ofera second chances pentru multe femei care au nevoie de ajutor in viata.
A fost o situatie in trecut in care am ajuns intr-un moment dificil si greu si mi-am luat inima in dinti si am scris uneia dintre administratoare. Si desi pana la urma am iesit la liman pe fortele proprii, faptul ca a fost cineva acolo care mi-a raspuns foarte repede si mi-a oferit o solutie a fost pentru mine de mare ajutor. M-am simtit mai putin singura in tristetea mea, am simtit ca este cineva acolo pentru mine. Si as vrea sa multumesc pe aceasta cale 🙂 .

10. Daca te putem sprijini intr-un fel anume, nu ezita sa ne indici cum.

Cu iubire si recunostinta in inima va multumesc! Cu siguranta voi reveni daca am nevoie de sprijin.

www.realiniereasufletului.com

https://business.facebook.com/realinieresuflet

https://www.facebook.com/realinieresuflet

www.fairytalejewelry.ro

15 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor