You are currently viewing De ce să cumperi de la producătorii locali? (1)

De ce să cumperi de la producătorii locali? (1)

În primul rând, susții producția locală, mai ales în cazul acelora dintre noi, care ne câștigăm existența din handmade. Cu toate suișurile și coborâșurile acestui fapt, fiindcă poate fi un drum greoi, dar interacțiunea cu oamenii, la modul general, are și avantajele și satisfacțiile sale. Te încarci cu dorințele acestora și încerci cât de mult posibil să aduci la viață, să produci sau reproduci vise și dorințe și pasiuni ale lor.

Apoi, pentru autenticitatea produselor, adesea sunt unicate și chiar când poate sunt similare, ele sunt lucrate de mâini dibace care încearcă să aducă produsul finit cât mai frumos și prezentabil. Când lucrezi handmade, pui și o bucățică din tine, din suflet și foarte multă pasiune pentru a finisa un produs și el să ajungă la client și să-l încânte pe acesta.

Eu personal îmi doresc ca clienții mei să simtă că ceea ce fac eu, este special făcut pentru a ajunge acolo unde trebuie și să fie satisfacția maximă.

Când susții producătorii locali, îți susții comunitatea din care faci parte, ajuți familiile care vor lucruri cât mai sănătoase, proaspete, autentice și frumoase atât pentru ei cât și pentru cei din jurul lor; ajuți la dezvoltarea economică și socială a acestora.

Munca depusă de producătorii locali este imensă și ea merită să fie apreciată și recompensată pe măsură.

Eu sunt Lavinia de la www.facebook.com/LaviniaLovePaint și pun mult suflet și pasiune în lucrările mele.

#cumparahandmade
#cumparalocal
#mamemeseriase

Despre autor

WAHM este un ONG, și pentru a își duce la bună împlinire misiunea, are nevoie de susținerea ta.
Află aici cum poți ajuta!

2 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor