You are currently viewing Tantrumurile “din nimic” – Q&A WAHM alături de Raluca Stefan, Consilier Parental

Tantrumurile “din nimic” – Q&A WAHM alături de Raluca Stefan, Consilier Parental

Următoare sesiune Questions and answers WAHM – Tantrumurile “din nimic” alături de Raluca Stefan, Consilier Parental.
Ediția de marți 10 septembrie, ora 20:00, va fi moderată pe grup, la topicul dedicat acestui subiect, de către Raluca. Ea va răspunde întrebărilor noastre, ne va îndruma și va ajuta cu informații prețioase ❤
Putem pregăti întrebări pe acest subiect, vă invităm să le scrieți în comentarii!
Îți mulțumim cu această ocazie pentru implicarea ta în comunitatea WAHM cu informare, sedinte de consultanta, workshopuri si evenimente!
Raluca Ștefan este mama a doi copii și consilier parental. Când cineva o întreabă cu ce se ocupă, îi place să spună că “vorbește pentru inima copiilor”.
Este instructor Aware Parenting, certificat de Dr. Aletha Solter (care îi este și mentor) și institutul fondat de Dr. Solter, Aware Parenting Institute. Raluca este de asemenea Peaceful Parenting Coach, certificat de Peaceful Parent Institute, este instructor certificat de yoga și a urmat cursuri intensive în neurobiologie cu Dr. Daniel Siegel.
În prezent oferă ședințe de consiliere părinților, are un grup de suport pentru mame care împlinește 3 ani toamna aceasta și ține clase de yoga părinte-copil.
——
Dacă doriți să propuneți și alte subiecte sau chiar să moderați o sesiune de Q&A pe un subiect de interes pentru comunitatea WAHM, vă așteptăm cu drag cu propuneri!
Pregătim deja următoarea ediție!
❤️❤️❤️
Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor