Lansarea Cortului pentru alaptat si infasat

Asociaţia Work At Home Moms vă invită la lansarea Cortului pentru alăptat şi înfăşat care se va desfăşura în cadrul Târgului organizaţiilor neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, ediţia a XII-a, Tîrgu-Mureş.

Cortul vizează mobilitatea mamelor, prezenţa lor pe plan social, participarea la târguri. Prin acest cort se asigură necesarul pentru alăptat/schimbat al bebeluşilor în condiții de maximă igienă.

Ne găsiţi în data de 10 mai 2014, în centrul oraşului Tîrgu-Mureş, la standul WAHM pregătit special pentru primirea mamelor cu bebeluşi, dar şi a frăţiorilor acestora care se vor putea juca în micul nostru spaţiu de joacă.

Rămâneţi alături de noi pentru că vă pregătim concursuri şi o tombolă cu premii deosebite oferite atât de Asociaţia Work At Home Moms, cât şi de sponsorii noştri.

Cortul pentru alăptat şi înfăşat există şi se lansează în cele mai bune condiţii datorită implicării active şi a susţinerii mamelor WAHM din comunitate, a sponsorilor şi a partenerilor noştri:

Mamele WAHM:
Adina Iancu, Adriana Costea, Alexandra Andrei, Alina Grama, Anca Ilyes, Aureliana Lixandru, Claudia Paşcan, Cristina Barbu, Delia Rusu, Florina Cristea, Ioana Tătar, Laura Bucur, Maria Popa, Viviana Marton.

Sponsori: www.micutul.ro, www.bebebrands.ro, www.pernedealaptat.ro, www.mamialapteaza.com , www.royalcandle.ro

Parteneri: Info Kids, senso – vin, sunt parte, cresc, Creative Hands, MamiCenter

cortul pentru alaptat si infasat

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns