Grup de autocunoastere si dezvoltare personala, Iasi, 21 mai 2019

Grup de autocunoastere si dezvoltare personala, Iasi

Dezvoltarea personală este un concept foarte răspândit astăzi. Există o mulțime de cărți, articole, workshop-uri care abordează acest subiect din nenumărate unghiuri. Suntem avide să devenim versiuni din ce în ce mai bune ale noastre. De ce oare? De ce nu suntem mulțumite cu felul în care suntem?

Alina Sirbu ne invită să facem împreună o călătorie de autocunoaștere și dezvoltare personală care explorează cea mai importantă dimensiune a vieții tale: pe TINE însăți, femeia de dincolo de roluri și măști.
Această călătorie urmărește să te aducă în contact cu lumea ta interioară, cu gândurile și emoțiile tale, cu vulnerabilitățile și resursele tale, cu acele „de ce”-uri neexprimate, dar care plutesc undeva în spatele minții și care uneori te țin captivă ca într-o colivie invizibilă. Scopul acestei aventuri este acela de a găsi împreună câteva răspunsuri care te vor ajuta să faci schimbări și să evoluezi.

Vom aborda împreună și vom descoperi prin exerciții practice următoarele teme:
– Cine sunt eu? Ce știu despre mine?
– De ce sunt așa? (hărți mentale) – 2 întâlniri
– Moduri în care operăm zi de zi
– Resursele mele

Grupul va fi alcătuit din maxim 6 persoane.
Programul include 5 întâlniri, de două ori pe lună, fiecare de câte o oră și jumătate.
Întâlnirile vor avea loc la Shanti – Centru de evoluție spirituală, strada Fundătura Armeană nr. 10, iar prima întâlnire va avea loc joi 21 mai, la ora 18:30.
Costul unei întâlniri este de 50 lei.

Facilitator: Alina Sîrbu, psiholog cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală, consilier creștin si consilier pentru dezvoltare personală.
Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0723 353 064 sau pe adresa de email: .

*Asociatia Work at Home Moms se implică in calitate de partener media.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns