. . .

Broderie in relief in 4 pasi, 20 mai 2017

Broderie in relief in 4 pasi

Work At Home Moms Constanta invita mamele la cel mai potrivit mix de teorie şi workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gândesc intuitiv, învaţă eficent si respiră creativitate. Este vorba despre un curs dedicat creativitatii, brodand cu tehnici diferite, in final sa obtinem o bijuterie textile in stil boho chic.
sambata 20 mai
Orele: 10.00-12.00
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
Inscrieri pe: marasquin_decor@yahoo.com
Pret : 50 de lei pentru fiecare atelier care nu include materialele si instrumentele folosite, iar in dreptul descrierii fiecarui atelier sunt trecute materialele necesare pe care trebuie sa le aveti pregatite.
Pretul intregului modul este de 200 lei.
Locurile sunt limitate.

Va propunem ca alaturi de Andreea Basca de la Wonderland obiecte cu design de poveste, sa invatati diferite tehnici de broderie. Intregul curs este structurat in 4 ateliere, tematica primului fiind Broderie in relief.
Vor mai urma 3 ateliere cu tematici diferite, a caror finalitate va fi realizarea unei bijuterii textile, in stil boho chic. Data si intervalul orar pentru urmatoarele sesiuni vor fi agreate ulterior de trainer si participante.

Atelier 1: Broderie in relief noduri si tehnici (material necesare: panza iuni de marime A4, gherghef, ata de gherghef de diferite culori, ac)
La acest atellier veti invata sa realizati noduri de broderie in relief si veti concepe “planul” pentru bijuteria textila, veti alege culorile si combinatiile dintre acestea.

Atelier 2: Broderie cu panglici (materiale necesare: panza uni, gherghef, panglica satinata subtire, panglica satinata lata, ac gros)
La acest atelier veti invata sa realizati diverse noduri inlocuind ata cu panglici satinate si vom realiza impreuna flori.

Atelier 3: Stump work (materiale necesare: panza uni, gherghef, ata de goblen de diferite culori, ac, foarfeca, sarma modelatoare)
La acest atelier veti invata cum sa realizati elemente in relief pentru broderia voastra, cum ar fi aripile insectelor sau frunze si petale.
Atelier 4: Imbinare tehnici pentru produs finit (materiale necesare: Toate piesele brodate anterior, bucati si resturi de dantela si materiale textile deosebite, material textil mai gros culoare uni, ac, ata de goblen, paiete, margele, elemente decorative metalice care reprezinta frunze, flori sau insecte)
*La acest atelier avem nevoie de tot ceea ce ati realizat la atelierele anterioare, le vom decupa de pe panza uni si le vom coase impreuna, adaugand elemente decorative.

**Despre trainer:
Numele meu este Andreea si am 30 de ani. De 4 ani si 4 luni sunt mamica lui Andrei, un baietel tare energic! Am urmat cursurile Facultatii de Arhitectura de interior, Sectia Mobileir si Decoratiuni, din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” si am lucrat cativa ani ca si consulant in design la o firma de mobila la comanda. Pasiunile mele sunt designul interior, reconditionarea si reconversia mobilierului, pictura, dar si cusutul si brodatul. Imi place sa lucrez cu diverse materiale, in special cu lemn si derivate din lemn si materiale textile cu texturi diverse. Pagina mea este https://www.facebook.com/Wonderland.obiecte.cu.design.de.poveste/

Afis: imagine people

Parteneri media: acasa.ro, Clopotel.ro, Copilul.ro, UrbanKid.ro,SuntParinte.ro, Melc Codobelc, Timp de Joaca – Jocuri educative, România Pozitivă, Mamica Activa, CityScout, Fest.ro, umblat.ro, InOras.ro, Noi vrem părinți, Aguritza.ro, TomiStyle@, Nelida’s Blog, Ziarul Mesager de Constanta, UCT Media.

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT