. . .

Consiliere contabila

Asociatia Work At Home Moms ofera alaturi de Luana Arapu, expert contabil, servicii de contabilitate mamelor din comunitatea Work At Home Moms.

Servicii propuse:

Consiliere contabila care poate consta in :

– oferirea de solutii contabile pt diverse situatii ce pot aparea in activitatea unei societati comerciale, PFA, etc. Tariful este de 25 lei/ora;

– tinerea efectiva a contabilitatii unei societati comerciale, PFA. Tariful porneste de la 100 lei/luna pentru PFA si de la 250 lei/luna pentru societati comerciale. Pretul va fi stabilit in functie de volumul de munca si complexitatea lucrarilor.

– consiliere in legatura cu diverse proceduri care trebuie efectuate la ANAF sau ITM(de exemplu: inregistrarea societatii si a diverselor modificari la ANAF, inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari, transmitere REVISAL, etc)

Consiliere in legatura cu relatia cu Oficiul Registrul Comertului care poate consta in:

– infiintarea de societati comerciale, PFA, modificari ce trebuie inregistrate la Oficiul Registrul Comertului, etc. Pentru infiintarea unei societati comerciale tariful este de 650 lei, iar pentru infiintarea unui PFA tariful este de 250 lei. Pentru restul operatiunilor(modificari, etc) tariful se stabileste in functie de ce solicita.

*preturile sunt special create pentru a sprijini comunitatea Work At Home Moms Romania.

Firma Luanei este o societate comerciala de contabilitate autorizata la CORPUL EXPERTILOR CONTABILI si CONTABILILOR AUTORIZATI din ROMANIA(C.E.C.C.A.R.) si membra CECCAR din anul 2013, iar ea este expert contabil din anul 2007 si are o larga experienta in domeniu lucrand contabilitate de aproape 15 ani pentru o gama variata de companii (din diverse domenii de activitate).

Contact: luana.arapu@wahm.ro
Luana Arapu
Expert Contabil
*NEAR ACCOUNTING SRL*
Tel. 0722 840 232
Fax. 0356 402 614

consiliere contabila

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT