. . .

Ieșire WAHM Piatra-Neamț, 13 mai 2017

Ieșire WAHM Piatra-Neamț

Asociatia Work At Home Moms va invita la o iesire in aer liber.

Intalnirea incepe de la ora 17. Vom avea parte de un picnic in familie(tatii si copii sunt asteptati), de distractie impreuna, jocuri cu cei mici si mari.
La ce sa va asteptati de la aceasta intalnire? Vrem sa ne intalnim intr-un cadru natural, sa punem la cale urmatoarele evenimente si, daca vremea ne permite, sa facem o mica excursie.

Pentru picnic, fiecare familie e rugata sa aduca ce ar manca copii si cel mai important, ce au voie(stim de copii cu alergii sau alimente pe care nu au voie sa le manance). Daca vom pleca in excursie (la Cetatea Bitca Doamnei), putem umple sticlele cu apa de la Izvor.

In cazul in care vremea ne va strica planurile, planuim sa ne asezam la un pahar de vorba intr-unul dintre spatiile din Strand.

Participarea e pe baza de inscriere pe mail irina.mitrofan@wahm.ro sau privat avem nevoie de un numar aproximativ pentru surprize ❤). Participarea la iesirea in aer liber este un eveniment oferit de catre echipa WAHM locala si toate donatiile stranse cu acest prilej vor sta la baza organizarii evenimentelor viitoare.

Va asteptam intr-un peisaj de poveste!

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT