. . .

Mame de poveste – proiect marca Work At Home Moms

MAME DE POVESTE – proiect marca Work at Home Moms Romania

material realizat de Alexandra Varnava

De fiecare când băiețelul meu primește câte o jucărie nouă, urmează invariabil întrebarea: Mami, care-i povestea ei? Uneori, inventăm împreună, alteori, de cele mai multe ori, rămân pe gânduri singură și e musai, musai să vin cu câte o istorioară. La noi în casă fiecare obiect a prins viață, fiecare mașinuță/ trenuleț/ ursuleț de pluș vine cu o poveste ghidușă.

De aici, până la ideea din spatele Mame de Poveste nu a fost decât un pas, sau, mai bine zis, o aruncătură de e-mail. Ce frumos ar fi dacă jucăria de –dus –la – somn are lângă ea câteva rânduri bine alese? Ce frumos ar fi dacă, seară de seară, puiuții noștri dragi merg la culcare cu vorbe calde care parcă sunt rostite chiar de către pufoșenia cuibărită lângă ei?

Am dospit ideea, am dat sfoară-n țară – ce s-ar face povestea fără personajul care trebuie să prindă viață? Ar fi doar o pagină. La fel cum nici personajul de pluș nu e mai mult decât un simplu obiect fără o poveste ce să-l însuflețească.

Ne-am strâns trei mămici ghidușe sub umbrela Work at Home Moms Romania (pentru că doar asta suntem și noi!) și am pus la cale o minune de cadou: un personaj din material textil, ce prinde viață-ntr-o istorioară așternută pe hârtie cu miros de magie. Împreună, pentru că unde-s trei puterea crește, am țesut și am cusut – una cu acul și cu ața, alta cu gândul și tastatura și una cu imaginări și creioane.

7

Astfel, s-au născut patru personaje, primele patru care de vă plac ne vor da mai mult avânt. Și ăsta va fi doar începutul.  Un început de poveste.

Domnul Cesuleț Timpulescu, ce nu vrea defel să fie doar un ceas ci visează la brânză și o coadă de șoricel

2

mașinuța verzișor, ce-i și pentru fetițe și pentru băieți, în egală măsură, să ne-nțelegem

3

Băiețelul care aduce somnul, un năstrușnic și jumătate, pus pe șotii – acum o să aflați voi de ce uneori vă-ntrârzie somnul!

4

și Mara, fetița care visează cu ochii deschiși și bine face! Toți aceștia – de simțit și de iubit!

5

Proiectul Mame de Poveste s-a născut într-un moment de căutare. De căutare de ocupație. Trei mame ce stau acasă și care-și doresc să facă mai mult.

1

Alexandra Pintea Varnava – mămica lui Ionuț, povestitoare și călătoare. Scriu povești pentru copii (o primă carte a apărut deja la editura Brumar în 2013, Povestiri pentru micuții pofticioși) și pentru oameni mari (pe blog, www.ouzoland.com) Colaborez și cu www.suntparinte.ro și mă implic, de departe, cu tot sufletul în proiectul WAHM România.

Vera Grama – Sunt grafician şi ilustrator, făuritor de cadouri personalizate şi unicat: pictez îngeraşi, creez din lavandă păpuşi, de la pisici leneşe la găinuşe ghiduşe. Totuşi, cel mai des, mi se spune „mami”.
Daria, fetiţa mea, este o sursă continuă de motivaţie şi de inspiraţie – multe idei născându-se din nemărginita ei imaginaţie.
Pun pasiune în fiecare lucru pe care îl fac și mulţumirea şi bucuria pe care le stârnesc creaţiile mele sunt cea mai mare răsplată pentru efortul depus. Vă invit să ne cunoaştem mai bine şi să răsfoiţi postările AdrianArt, unde cu siguranţă veţi descoperi lucruri interesante. Sunt o mamă care lucrează de acasă şi sunt onorată să fiu parte
din această unică, inspirantă şi vibrantă comunitate pe care o susţin din toată inima – Work at Home Moms România!

Cristina Ropotan – Eu sunt mamă, femeie, om care devine continuu. De câțiva ani buni și foarte buni fac fotografie (copii, evenimente, produs), editare foto și grafică (logo, bannere, afișe, flyere). Matei, băiețelul meu mă inspiră.
Multe din imaginările mele se împletesc cu ale lui, obișnuim să desenăm împreună. Toate pentru ca imaginația să devină realitate.
Proiectul meu creativ este Imagine People, o platformă de servicii care cuprinde foto, dizainuri, printuri, idei minunate de cadouri, constructii web și multe altele.
Totul un pic mai personal. Sunt voluntar graphic design WAHM și susțin cu avânt Work at Home Moms România!

Adresa de mail pentru comenzi: contact@wahm.ro

Work at Home Moms România este o inițiativă socială venită în sprijinul mamelor care vor să lucreze de acasă. E o comunitate de idei bune și oameni cu suflet mare: o a doua casă pentru toate mămicile talentate. Work at Home Moms România vine în întâmpinarea mamelor cu o mulțime de proiecte: de la seminarii, la expoziți, evenimente de specializare și respecializare anunțuri și multe altele.

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT