Arde Clipa – Lumanari decorative by Claudia Ghetu

lumanari decorative 6

www.arde-clipa.ro
FB: Lumanari-Decorative-by-Claudia-Ghetu

Suntem o mână de oameni pasionați de ideea fabricării lumânărilor decorative, parfumate, realizate manual, care au pornit la drum în primăvara anului 2012, transformând un hobby într-o micuță afacere. Am „cerut drepturi de autor” de la egipteni și de la cretani, preluand antica activitate de confecționare a lumânarilor, veche de peste 5.000 de ani și încercând să o adaptăm prezentului. Am păstrat doar caracterul manufacturier al produselor fabricate, încercând să imprimăm fiecărei lumânări meșteșugite cât mai mult din talentul, dăruirea și pasiunea echipei noastre. Fiecare lumânare decorativă pe care o finalizăm ne-o imaginăm ca fiind un “obiect de artă” original, unic, adaptat cerințelor clienților noștri.

Am cochetat cu domeniul frumosului încă din copilărie, urmând Școala Generală la Liceul de Arte Plastice Timișoara. Ulterior, după mulți ani de economie, management, ore, zile și ani de muncă în birouri, cu foarte multe cifre în față, am considerat că ar fi momentul să fac o schimbare și să mă întorc către o activitate mai apropiată sufletului meu. Urmare a unei succesiuni de oameni și întâmplări apărute în viața mea, m-am oprit la lumânările decorative, parfumate, despre care nu știam nimic, dar care îmi plăceau enorm.

Realizând modele simple și clasice la început, ne-am concentrat spre a implica întreaga familie în această activitate, prin diversificarea și împărțirea producției în cele doua ateliere actual existente. În prezent, operațiunile sunt bine diferențiate, astfel încât fiecare membru al echipei să acopere o activitate: fabricarea lumânărilor, decorarea, promovarea și vânzarea acestora.

Fiecare lumânare produsă în atelierele noastre cuprinde multă pasiune, parfum, culoare, atenție și dăruire, astfel încât produsul nostru să fie de fapt o “decorațiune”.

Nimic nu este greu dacă îți place ceea ce faci! Dar ai nevoie de răbdare, perseverență, ore în șir de încercări eșuate și de o mână de oameni destoinici în jurul tău care să te sprijine, să te ajute și “să te suporte”.

Am încercat și am reușit să perfecționam în continuu partea de producție, introducând periodic modele noi în portofoliul nostru în conformitate cu solicitările clienților, dar și ca o transpunere în practică a inspirației și imaginației noastre.

Am început să ne prezentăm produsele în diverse târguri handmade și expoziții tematice (cu ocazia diverselor sărbători sau târguri de nunți). De asemenea, în scurta noastră existență, prin vânzarea lumânărilor decorative am reușit să contribuim la câteva cauze sociale și de binefacere.

În timp, produsele noastre au început să fie prezente pe rafturile unor magazine cu specific handmade, artizanat și decorațiuni interioare la nivel național și internațional. Totodată, în urma unor colaborări cu câteva firme de organizări evenimente, lumânările produse de noi au început să „ardă” la cele mai importante și fericite momente din viața semenilor noștri: nunți, botezuri, diverse momente aniversare sau evenimente ocazionale.

Ceea ce vrem să facem noi este ca prin munca noastră, prin lumânările create de către noi, să colorăm clipa, să fermecăm momentul și să aducem bucurie și unicitate în casele unde pătrundem.

lumanari decorative 1 lumanari decorative 2 lumanari decorative 3 lumanari decorative 5 lumanari decorative

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns