Drumul unei wahm de la tehnoredactare la îngrijirea pielii

Interviu realizat de Alexandra Pintea Varnava (www.Ouzoland.com)

 

Adriana Cecilia Zainea e mamă de fete și work at home mom de aproape 9 ani. E plină de idei și entuziasm și vrea să se implice cu tot sufletul în proiecte care ajută mamele să lucreze de acasă.

masca de spirulina4

 1. Adriana, care-i meseria ta de bază și când ți-a venit ideea de a o… schimba? De a o da la o parte pentru ceva mai flexibil?

Meseria mea de baza este tehnoredactor. Am lucrat în presă aproximativ 9 ani. Ideea de a schimba job-ul a venit în momentul în care am ramas gravidă pentru a doua oară. Mi-am spus: “Gata! E timpul sa fiu propriul meu șef!” Desigur, mă gândeam că va fi tot undeva în domeniul artdesign-ului, dar Universul a avut alte planuri pentru mine.

 2. Când ți-ai descoperit pasiunea pentru frumusețe și îngrijre?

Răspunsul acesta îl știu exact pentru că atunci m-am îndrăgostit de îngirjirea pielii, dar am și descoperit un adevarat mentor în aceasta directie. S-a intamplat in decembrie 2006, când a doua fetita avea abia 4 luni. M-am asociat cu o companie care functioneaza în sistem MLM. Primul curs la care am evadat a fost un curs de make-up sustinut la sediul companiei de biochimistul Raluca Felea. Atunci si acolo am decis ca voi fi asa, ca ea si voi sti cel putin tot atatea lucruri ca si ea. 🙂 De atunci au urmat multe, multe cursuri de specializare.

moremasahe

 3. Cum împaci mămiceala cu ceea ce faci acum?

Mmmm… uneori mai ușor, alteori mai greu, însă le propun fetelor mele să mă ajute ori de cate ori studiez un nou aliment. Și uite-așa, sfârsim prin a fi cel puțin un extraterestru în casă a cărui piele își schimbă culoarea o dată la două zile când preparăm măști. 🙂 Când trebuie să plec de acasă, la întoarcere trebuie să revin cu ofrande pentru zeițele casei. De cele mai multe ori sunt fructe, legume sau uleiuri esențiale cu care domnițele se pot delecta.

masca de spirulina6

 4. Unde te putem găsi? Și ce putem învăța de la tine?

Mă puteți găsi pe blogul meu sau pe facebook.
Dacă sunteți adepții unui stil de viață verde, puteți învăta cum să vă întrețineți tenul folosind produse raw, superalimente și uleiuri esențiale. Care sunt pașii de urmat și mai ales de ce.
Dacă sunteți adeptii îngrijirii “alopate” să îi spunem, și asta este bine. Pentru că astăzi, mai mult decât oricând, știința și-a dat mâna cu natura și din acest parteneriat au ieșit lucruri chiar foarte bune. Deci, dacă doriți să folositi în îngrijirea acasă produse cosmetice bune, vă pot îndruma de asemenea.
Însă, dacă ar fi să rămaneți cu ceva după ce ne cunoaștem,  îmi doresc să fie o atitudine: aceea de a vă păstra mintea deschisă, flexibilă. Îmi doresc să vă dau curajul de a experimenta și de a vă bucura de beneficiile unei îngrijiri corecte.

DSC00051

5. Un mesaj pentru toate mamele din comunitatea WAHM România?

Copiii noștri sunt viitorul acestei societăți. Pentru a putea duce omenirea mai departe au nevoie de modele de viață. Primele modele suntem chiar noi, mămicile. Deci, dacă vrem o schimbare, trebuie să începem cu noi. Nu uitați nicio clipă cât de frumoase și de importante sunteți! Frumusețea este o stare de spirit care se vede la exterior, atunci când prea plinul din interior se revarsă. Însa ca mamică, știu că sunt momente când preaplinul ăsta nu prea se vede și atunci, am învațat să îmi umplu rezervorul de fericire de la exterior la interior, având grijă de mine. Câtiva pași simpli dimineața și seara, un pic de gimnastică, o picătura de contemplare plus bucuria de a trăi a copiilor mei m-au ajutat să îmi reumplu rezervoarele. Dacă eu am putut, cedeți-mă pe cuvânt că și voi puteți!

Trăiți cu bucurie și curaj și nu uitati că frumusețea și sănătatea se învață și se cultivă!

Cu drag, Adriana.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns