Fundraising WAHM – revista Furca de Aur

STATUS
Campanie finantata cu  309,6 lei

Continuam sa va propunem lunar cate un proiect lansat de o mama WAHM sau de interes pentru mamele WAHM pe care ne dorim sa il sustinem impreuna prin donatii, investitii, sponsorizari sau promovare.

Comunitatea WAHM are foarte multa forta si poate da aripi, iar acolo unde ele exista deja, un cer nesfarsit pentru zbor!

PROIECTUL LUNII NOIEMBRIE:
Furca de Aur – modele de croșetat&tricotat. Revistă – proiect initiat de Camelia Ion, mama WAHM

https://web.facebook.com/events/654361201370380/

*Descrierea sumara a proiectului:*

O revistă originală, ”născută” din dorința de a sprijini meşteşugarii şi designerii de croşetat si tricotat manual din România.

*Descrierea detaliata a proiectului:*
”Furca de Aur” este o revistă nou apărută pe piața editorială românească, publicația fiind disponibilă și în format electronic. Proiectul editorial are drept țintă interacţiunea creatorului şi a designer-ului român de lucru de mână cu societatea românească. Prin publicare, se creează oportunităţi de angajare şi înţelegere a unui public larg cu valoarea
lucrului de mână.

*Cine suntem?*
Sunt mamă WAHM, am doi copii minunați, de patru și respectiv doi ani. Sunt inițiator al proiectului de revistă „Furca de Aur”. Ideea acestei reviste s-a născut din dorința de a avea un loc în care să ne împărtășim pasiunea pentru lucru de mână, să învățăm și să ne lăsăm inspirați de frumos! Fiind o revistă românească, denumirea revistei am ales-o din basmele populare românești. Furca de aur toarce singură,..

Echipa editorială este formată din persoane tinere, cu studii superioare, pasionate de hadmade.

Dorim să oferim creatorilor de frumos (celor care practica lucru de mână ca hobby ori ca ocupaţie principală) un loc de desfăşurare şi afirmare pentru creaţiile lor unice. În paginile revistei noastre creativitatea și originalitatea au întîietate!

Meşteşugul a dominat şi domină fiecare aspect al vieţii noastre şi, foarte mulţi români îşi dau seama de importanţa activării în domenii compatibile cu idealurile si visele sale. Da, știm…cu tot entuziasmul actual în jurul acestui ideal, nu există oportunităţi pentru afirmarea şi perfecţionarea acestora. Totuși nu ne descurajăm!

Suntem în colaborare cu o echipă tânără în dezvoltarea revistei în format online. Scopul acestei campanii este de a acoperi aceste costuri şi de a furniza articole pentru următoarele numere, atât pe suport online cât şi tipărit.

Primul număr a fost tipărit în 1000 de exemplare, din fonduri proprii, şi, pe baza feedback-ului primit de la cititori ne dorim continuarea acestui tiraj cu distribuţie prin magazinele de specialitate şi pentru următoarele numere.

Dezvoltarea proiectului în format online şi apariția pe suport de hârtie al următorului număr, costă puţin peste 2.000 lei. Dispunem de o mică parte din sumă și nu e suficient pentru finalizarea proiectului. Articolele pentru numărul doi aşteaptă să ajungă la cititori!

Dacă sunteţi dispus să sprijiniţi această publicaţie (născută din pasiune şi multă muncă) recompensele oferite sunt în funcţie de contribuţia dvs.

Dacă avem norocul şi atingem peste 100% din obiectivul nostru de 2.000 lei, dispunem de multe idei despre cum ne-ar folosi un astfel de sprijin generos, prin sprijinirea atelierelor de creaţie în rândul tinerei generaţii, dar şi ca o oportunitate de a organiza şi dezvolta o afacere socială din acest hobby, pentru mamele ce provin din medii defavorizate.

*Riscuri şi provocări:*

– la data lansării acestei campanii avem deja redactate articolele pentru cel de-al doilea număr al revistei. Toţi cei implicaţi în acest proiect, de la echipa redacţională până la designerii de croşetat şi tricotat, sunt dornici ca această revistă să meargă mai departe! Lucrăm din greu pentru ca revista ”Furca de Aur” să fie cât mai interesantă pentru publicul nostru.

– Singura provocare semnificativă este menţinerea unui flux de finanţare constant, fără publicitate comercială, şi pentru următoarele numere, prin acordarea de sprijin public.

Începutul este anevoios. Această campanie de strângere de fonduri pentru cel de-al doilea număr, ne oferă o gură de oxigen şi ne permite să continuăm apariţia revistei ”Furca de Aur”, strângerea de informaţii de actualitate, necesare realizării materialelor şi promovarea creatorilor şi designerilor români.

Dacă nu ne puteţi ajuta cu bani, înţelegem! Puteţi totuși contribui prin distribuirea acestui proiect, prietenilor, rudelor, cunoştinţelor.

IATA CUM VA PUTETI IMPLICA:
1. DONATII, SPONSORIZARI:
Banii se depun in Contul Asociației Work At Home Moms, care este RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR).

2. LICITATIE:
Noi va propunem sa organizam pe aceasta pagina a campaniei si o mica licitatie. Daca aveti produse facute de voi si doriti sa le propuneti spre vanzare pentru a sustine REVISTAi, haideti!
Cum se procedeaza:
* postati 5 produse/5 servicii maxim – nu pornim de la un pret minim, ci acesta este stabilit de alte persoane interesate
* scrieti o descriere a voastra ca mame si a proiectului vostru
* mentionati detalii despre produse: marime, culoare, varsta potrivita, precum si modalitatea de transport sau despre servicii (curs, consiliere etc.)
* invitati si alte persoane din cercurile dvs. de prieteni ca sa avem un orizont luminos in fata
* decizia cand si la ce pret incheiati licitatia pentru un produs va apartine
* donati o parte din vanzari (la latitudinea voastra) in contul:http://wahm.ro/fii-donator

3. SPONSORIZARE, COOPTARE SPONSORI, PUTETI DIRECTIONA O PARTE DIN VANZARILE VOASTRE 13 noiembrie – 13 decembrie spre aceasta campanie, INVITATI ALTE PERSOANE, DISTRIBUITI APELUL.

4. CROWDFUNDING

*Recompense:*

*1.* Descriere: mulţumiri speciale, pe o pagină dedicată, în formatul online al numărului doi al revistei „Furca de Aur” şi pe pagina de socializare a revistei (www.facebook.com/Furca.de.Aur)
– valoare minima: peste 10 de lei

*2.* Descriere: mulţumiri speciale, pe o pagină dedicată, în formatul online şi tipărit, al numărului doi al revistei ”Furca de Aur” şi pe pagina de socializare a revistei (www.facebook.com/Furca.de.Aur)
– valoare minima: peste 20 de lei
– număr maxim de sustinatori: 100

*3.* Descriere: mulţumiri speciale, pe o pagină dedicată, în format online şi tipărit, din numărul doi al revistei ”Furca de Aur„ şi pe pagina de socializare a revistei (www.facebook.com/Furca.de.Aur); numărul doi al
revistei ”Furca de Aur” cu autograful fondatorului şi un calendar de birou pe anul 2016, inscripţionat cu articole din revistă şi mesaj personalizat de la fondator
– valoare minima: peste 50 de lei
– numar maxim de sustinatori: 50

*4.* Descriere: mulţumiri speciale, pe o pagină dedicată, în format online şi tipărit, din numărul doi al revistei ”Furca de Aur„ şi pe pagina de socializare a revistei (www.facebook.com/Furca.de.Aur), numărul doi al
revistei „Furca de Aur„ cu autograful fondatorului; un calendar de birou pe anul 2016, inscripţionat cu articole din revista şi mesaj personalizat de la fondator; o cană din ceramică inscripţionată cu imaginea coperţii revistei Furca de Aur, nr 2 şi un mesaj de la fondatorul revistei
– valoare minimă: peste 100 de lei
– numar maxim de sustinatori: 10

*5.* Descriere: mulţumiri speciale, pe o pagină dedicată, în format online şi tipărit, din numărul doi al revistei ”Furca de Aur„ şi pe pagina de socializare a revistei (www.facebook.com/Furca.de.Aur), numărul doi al
revistei ”Furca de Aur” cu autograful fondatorului; un calendar de birou pe anul 2016, inscripţionat cu articole din revistă şi mesaj personalizat de la fondator; o cană din ceramică inscripţionată cu imaginea coperţii revistei ”Furca de Aur”, nr 2 şi un mesaj de la fondatorul revistei; un articol din numărul doi al revistei, croşetat sau tricotat, la alegere.
– valoare minimă: peste 500 de lei
– numar maxim de sustinători: 5

coperta nr 2_2

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns