Curs de grafica computerizata, incepatori, Bucuresti, 7 mai 2017

Curs de grafica computerizata, incepatori, Bucuresti

Asociatia Work At Home Moms are placerea de a invita mamele din BUCURESTI la primul curs de 1 luna, curs pilot, cu tema:
Grafica computerizata, utilizare softuri, prelucrare vectoriala si photo, alaturi de Daniel Prank de la Daniel Prank Studio!
Cursul se adreseaza incepatorilor.

PROGRAM:
>>Cursul dureaza 1 luna, in fiecare duminica, 2 ore.
>>Incepere 7 mai, terminare 28 mai.
>>Aveti posibilitatea de a va inscrie fie la grupa programata intre orele 9-11, fie la cea intre 11:30 -13:30.
>> Se pot inscrie 6 persoane/grupa
>>Costul pentru cele patru sedinte este de 400 ron.
*costul implica si o consumatie asigurata, la fiecare dintre cele 4 sedinte.
>>Inscrierile se fac pe
>> Loc: La Bordei – Cotroceni Business Center, intersectie Vasile Milea cu intrare Fruntas Mihai Anghel, langa AFI Palace Cotroceni Mall – intrare Sfera, Bucuresti

Acest curs este unul pregatitor in vederea obtinerii de cunostinte necesare de editare foto si text pentru creare de continut in vederea realizarii paginilor web (site-uri personale, etc.); cursul de creare pagini web va urma din toamna.

*NOTA: fiecare participanta va fi indrumata in ce priveste softurile pe care lucram. Procurarea si instalarea softurilor revin in sarcina trainerului.
**Prima sedinta presupune instalarea softurilor si ghidare
Va rugam sa veniti cu laptopurile personale.
Afis: imagine people

DESPRE Daniel Prank:

“Pasionat de scris, am terminat facultatea de jurnalism, sectia de comunicare in publicitate, iar in anii ’90, am practicat jurnalism de stiri la redactii de ziar si tabloide.
Mai tarziu, am descoperit ca sunt mult mai tehnic si mai realist, am inceput pregatirea pentru lucru la computer ca si tehnoredactor paginator, iar mai apoi ca grafic designer, ilustrator.
Dupa cativa ani, am plecat in Spania, unde am urmat cursurile Scolii Superioare de Arta din Valencia, sectia de design si grafica.
De mai bine de 15 ani, lucrez in domeniul publicitar, la agentii multinationale, nationale sau buticuri de creatie.
Am avut si o experienta de aproape 2 ani in televiziune, mai precis la Realitatea Tv, departamentul promo, ca si grafician video animator.
Cu mai bine de un an in urma, am descoperit o noua pasiune si anume, lucrul cu pielea unde incerc sa aplic cunostintele de design acumulate. Cum sunt un mare autodidact, am studiat tehnica de lucru singur si am ajuns la un nivel la care ii pot invata cu succes si pe altii.
Sper ca, in curand, sa pun pe picioare un studio de design de produs si aici ma refer la articole de marochinarie, genti, diverse, cat si o sectie de design de bijuterie si accesorii din piele.”

Va asteptam!

Parteneri media: acasa.ro, Clopotel.ro, Copilul.ro, UrbanKid.ro,SuntParinte.ro, Melc Codobelc, Timp de Joaca – Jocuri educative, România Pozitivă, Bucharest City App, Coțofana urbană, Mamica Activa, CityScout,Fest.ro, umblat.ro, InOras.ro, Noi vrem părinți.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns