Proiectie de filme, Bucuresti, 23 septembrie 2017

Proiectie de filme, Bucuresti

Asociatia Work At Home Moms va invita cu drag la doua proiectii de filme castigatoare din cadrul festivalului KINOdiseea – International Children Film Festival!

Data:
>>>23 septembrie, de la 17:30 – 19:30
Zarafa,

>>>24 septembrie, de la 17:30-19:30
Oraselul Alandala

Donatie sugerata
Inscrieri:

Ne bucuram sa gazduim la Ludotech:

ZARAFA
(Franța – Belgia, 2012, 78′) – RECOMANDARE DE VARSTĂ 5 – 10 ani
Regie : Remi Bezancon, Jean-Christophe Lie
Premii: În competiție la Annecy International Film Festival, în competiție la KINOdiseea 2013
Subtitrat în română
Sub un baobab, în inima Africii, copiii îl ascultă pe bătrânul înțelept care le spune povestea tânărului Maki, cel care fuge de un traficant de sclavi și se împrietenește cu o girafă pe nume Zarafa. La puțin timp, girafa este capturată; ea urmează să fie dăruită regelui Franței. Maki refuză să lase asta să se întâmple. Îi promite mamei Zarafei că o va aduce pe aceasta înapoi. Împreună cu un prinț al deșertului pe nume Hassan și un căpitan de balon, Malaterre, Maki pornește într-o călătorie plină de aventuri deasupra Mediteranei și a Alpilor înzăpeziți, până la Paris, unde sosirea primei girafe în Europa este un eveniment senzațional. Se observă în curând că locul lui Zarafa nu este în oraș. Hotărât să-și țină promisiunea, Maki încearcă să o salveze pe Zarafa.

ORASELUL ALANDALA
(Germania, 2014, 82′) – RECOMANDARE DE VARSTĂ 3 – 7 ani
Regie : Veit Helmer
Premii: În competiție la KINOdiseea 2015
Dublat în limba română
Copiii și bunicii reușesc să transforme un orășel din Europa într-un loc al invențiilor și al recordurilor. Mașina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster și totul pare posibil atunci când imaginația nu mai are limite.

Ne vedem curand!
Afis: imagine peoplev

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns