Utilizarea uleiurilor esentiale, 11 octombrie 2017

Utilizarea uleiurilor esentiale

Asociatia Work At Home Moms va invita la un curs online despre Utilizarea uleiurilor esentiale pentru a mentine sanatatea si curatenia

Data: 11 octombrie de la 10:00-12:00
Intalnirea se va desfasura online in baza agendei de lucru si intrebarilor formulate in mailul de inscriere

Participare libera

Inscrieri:

DESCRIERE CURS:
Din ce in ce mai mult este necesar ca o mămică să se informeze, să se documenteze, să observe mărturiile altora și să acționeze întru sănătatea familiei sale alegând intorcerea spre natural si natura, o regasire fireasca dar putin incomoda in modernul societatii noastre. Pentru că in ziua de astazi variantele usoare si, cotate economice, sunt sintetice si ne afecteaza pe termen lung, va voi ajuta sa vedeti cum uleiurile esentiale ne vin in ajutor pentru a pastra manutele copiilor sau suprafetele de mobilier curate si fara sa inhalam adjuvanti periculosi sau cu potential de afectare a sanattii noastre pe termen lung.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANȚI
Participantii la acest seminar online vor putea afla cum sa prepare solutii simple si eficiente pentru sanatatea copiilor cu uleiurile esentiale terapeutice, cum sa isi mentina casa curata cu uleiurile esentiale pure DoTerra.

TEMATICILE CURSULUI
– Ce sunt si cum recunoastem uleiurile esentiale pure;
– Ce uleiuri să folosim pentru a nementine curatei la joaca si la gradi/scoala;
– Uleiuri esentiale DoTerra pentru casă;
– Retete simple de preparate cu uleiurile esențiale DoTerra;

DESFĂȘURAREA CURSULUI
Programul se va desfășura într-o sesiune de 2h. Va cuprinde partea principală de expunere și partea de întrebări de la participanți in baza exprimarii acestora prin mailul de inscriere.

DESPRE TRAINER
Educatia si sanatatea mi-au marcat mereu drumul. Profesoratul mi-a fost prima meserie și mi-a venit in ajutor cand am decis sa ma autoeduc in privinta tratarii sanatatii familiei mele. Uleiurile esentiale au fost o continuare fireasca a acestei educari. Am inceput sa ma preocup de sanatate, foarte mult, odata cu nasterea copiilor. Am inceput sa doresc sa fiu puternica in toiul noptii sau in vacanta. Sa nu imi mai fie jena cand sun la ore ciudate pe altii pentru a scoate niste muci sau a rezolva o durere. Mămicia de 9 ani m-a dus spre a descoperi uleiurile esentiale pure DoTerra, m-a facut să înteleg ca pentru sănătate, ca viziune pe termen de o viata, nu este bine sa fac rabat, ci sa caut puritate, calitate, garantia sigurantei, sprijin in folosirea lor si rezultate concrete folosind natura in sprijinul meu. M-au imputernicit in datoria mea de a îi ține sau face sanatosi pe ai mei si m-au linistit in a fi “mami”. M-am dedicat invatarii plantelor si uleiurilor, pregatirii pentru a intelege alchimia aceasta a naturii intr-o atat de frumoasa simbioza cu chimia naturii umane. Fizic, emotional ne ating si ne lasa refacuti, reimprospatati, revigorati. Stim asta, stim ca plantele ne sunt cei mai de nadejde aliati, iar seva lor extrasa in uleiurile esentiale pure ne devin, prin urmare, un sprijin de nadejde, mereu folosite echilibrat, sub indrumare si respecand/ cunoscand proprietatile lor. Daca vreti sa va regasiti drumul spre natural, ne puteti urmari pe pagina de facebook https://www.facebook.com/DoMama-sănătate-pură sau puteti accesa cu incredere grupul nostru de informare si ajutor in terapia cu uleiuri esentiale pure – Sănătate purăhttps://www.facebook.com/groups/433131183734716/

Multumim pentru sustinere: Raisa’s Books si Alina Seran
Afis creat de: imagine people

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns