Și tu poți, 31 ianuarie 2018

Și tu poți

Asociatia Work at Home Moms Romania va invita la un nou webinar cu tematica Si tu poti!

Data: 31.01.2018 de la 10:00-12:00
Intalnirea se va desfasura online in baza agendei de lucru si intrebarilor formulate in mailul de inscriere

Taxa participare: donatie sugerata

DESFĂȘURAREA CURSULUI
Programul se va desfășura într-o sesiune de 2h. Va cuprinde partea principală de expunere și partea de întrebări de la participanți in baza exprimarii acestora prin mailul de inscriere.

DESCRIERE CURS:

Pasiunea care ne anima este motorul nostru. Din pacate, uneori, ne demotivam. Ne pierdem increderea, pare ca totul e prea greu de facut, de dus, de organizat. Oricat de tare iti place munca ta, fara sa iti dai seama, ajungi sa te pierzi, sa te intrebi daca este bine ceea ce faci, daca directia in care te indrepti este cea potrivita.

Scopul cursului de dezvoltare personala este sa gasim acele mici secrete prin care sa ne motivam. Imi propun sa va impartasesc o parte dintre lucrurile care ajuta sau pot ameliora acea stare de delasare care se instaleaza odata cu demotivarea.

Cursul se adreseaza in primul rand mamicilor, fie ca penduleaza intre jobul de acasa si cel de la birou, fie celor care au doar un vis/o pasiune si nu sunt foarte hotarate sa il transforme intr-un job de acasa.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANȚI
Participantele la acest seminar online vor obtine un boost de energie pozitiva, un set de intrumente usor de folosit, oricand, oricum, in fiecare situatie cand ai impresia ca nu mai poti merge inainte.

DESPRE TRAINER

Irina este mama, blogger si coordonator local WAHM Piatra Neamt. Scrie pe blogul personal (www.blogulirinei.ro), are un job de la 8 la 17, jumatate de norma la un centru de nutritie si sanatate, 2 baieti nastrusnici pe care ii alinta “minunile ei” si s-a aruncat in povestea WAHM cu tot sufletul.

Iubeste fiecare om in parte si simte ca fiecare are o lectie pe care o putem invata, daca avem inima si sufletul deschise. Irina crede in puterea comunitatii si este neobosita in sustinerea proiectelor in care se implica.

Cu ea puteti interactiona, dupa preferinta, pe blog, pe mail sau pe facebook. Daca va veti intalni candva fata in fata, veti fi uimite poate de “amabalajul” mignon pe care Dumnezeu l-a ales pentru acest om. Spunea candva cineva ca esentele tari se tin in recipiente mici… probabil este valabil si pentru oamenii care sunt emotie si-atat 🙂

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns