WAHM SE IMPLICA – FEBRUARIE 2018

Ulciorul cu miere, initiatoare Angela Mandragiu

Fonduri stranse: 3127 RON
Destinatie: achiziția unor colectoare de polen și de propolis

Descriere:

“Sunt Angela, mamă în primul rând, a trei moțați zglobii, apoi desenator, mic artizan și apicultor la început de drum. Încă de la începutul relației cu soțul meu visam împreună să ne facem fermieri 🙂)) În ideea aceasta am urmat cursurile Facultății de zootehnie eu, și a celei de agricultură el. Între timp am realizat că ceea ce ne doream noi e extrem de greu de realizat fără o bază financiară solidă. N-am renunțat de tot la vis, ne-am apucat să creștem albine 🙂 Este o activitate mai grea și mai solicitantă decât pare la prima vedere, dar le iubim și ne place mult să facem asta. Ele sunt fetițele noastre harnice. Asa a luat nastere proiectul Ulciorul cu miere.
Fiind la început de drum, avem de făcut investiții mari. Vrem să înmulțim albinuțele în primăvară, iar noile roiuri pe care le vom face au nevoie să fie mutate în stupi noi. De asemenea, avem în plan achiziția unor colectoare de polen și de propolis căci în viitor vrem să oferim lumii cât mai multe bunătăți din stup.
Pe lângă aceste investiții costisitoare, avem nevoie de etichete pentru borcane, pentru fiecare tip de miere pe care îl producem.
Suntem optimisti și vrem să ne facem visul mare mare 🙂
Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră și pentru că credeți în noi și în visul nostru. Sunteți minunate 

 

Taitei Grădinărești, initiatoare Gradinaru Laura

Fonduri stranse: 1117 RON
Destinatie: legalizare proiect

 

 

FOLLOW-UP:

“Am reusit sa descidem un srl -GRADIFAM SRL si am refacut stocul de materie prima. In momentul de fata cautam un spatiu pentru a demara si procedura de autorizare. Nu stiu ce sanse de supravietuire o sa avem , dar fac totul din pasiune si drag, descoperind o nisa cu concurenta zero pe plan local ,cea a mamelor dispuse sa ofere ceva natural copiilor si lucrul asta ma face optimista. Multumesc mult inca o data pentru oportunitate si sustinere si am sa incerc pe cat posibil sa sustin si eu la randu-mi.”


Descriere:
Cine este Laura?
Și eu cu Taitei Grădinărești, proiect care a împlinit un an de când a fost făcut public, din momentul in care am decis sa bucur și pe alții cu ceea ce fac eu. Sunt mama de doi pochemoni alintati și mofturoși, economist de profesie care într-un moment de cumpăna am decis ca trebuie sa mai fac ceva pe lângă toate celelalte lucruri. Fac Taiteii de când ma știu , dar de un an am început sa le dau un nou Look , un Look ce ii atrage pe cei mici in special , dar au lipici și la cei mari. Materia prima este pe cât posibila fără crocobauri 😁, ținând cont de faptul ca majoritatea consumatorilor sunt copii și ma pun de fiecare data in locul părinților care se gândesc la ce este mai bun/bine pentru odraslele lor. Ce am făcut pana acum ? Am pus suflet și pasiune in fiecare bucata de aluat in așa fel încât sa mulțumesc pe toată lumea și am reușit sa fac primul pas spre legalizare, dar ne lipsește spațiul de producție , locul cel mai costisitor după părerea mea. Îmi doresc foarte mult sa continui sa ma dezvolt pentru ca am primit foarte multe feedback- URI pozitive , pentru ca am parte de susținerea voastră și pentru ca vreau sa fiu cât mai mult aproape de copii. Nu știu dacă am spus ceea ce trebuie, dar pentru mine este o șansa in plus. Mulțumesc mult !

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns