Mama cauta job nou!, Bucuresti, 6 octombrie 2018

Mama cauta job nou!, Bucuresti

Asociatia Work At Home Moms, alaturi de Irina Stoica, psiholog cu experiență și trainer de parenting, va invita la o intalnire adresata mamelor care doresc sa se reorienteze pe plan profesional, care își caută talentul, menirea în societate și echilibrul interior și exterior.

Data: 6 octombrie
Ora: 11:00 – 14:00
Participarea se face doar pe baza rezervarii pe mail:
Loc: Ludotech, Calea Serban Voda, 22-24, Bucuresti
Numar maxim: 10 persoane

NOTA:
WORKSHOPUL este asigurat GRATUIT de catre Asociatia Work At Home Moms, in baza fondurilor stranse cu ajutorul comunitatii WAHM, unui numar de 4 mame din urmatorul segment: mame care au trecut sau inca trec prin abuzuri fizice si psihice; locurile gratuite sunt atribuite in ordinea inscrierilor.
Daca mai doreste cineva sa participe la acest program si nu se incadreaza in publicul tinta mentionat mai sus, costul promo pentru WAHMs este de 100 lei/plata integrala.

De asemenea, Irina ofera fiecarei mame doritoare, un abonament post eveniment, constand in 3 ședințe individuale, de cate 55 minute fiecare, la cabinet sau online, 250 de lei/pachet, costul nefiind acoperit de ONG pentru sedintele din abonament.

“Știu ce înseamnă nemulțumirea, frustrarea și anxietatea ce pot apărea cu gândul la reîntoarcerea într-un domeniu solicitant, cu responsabilități multe, program prelungit și plată insuficientă pentru noile cheltuieli ale familiei extinse.
Copiii deschid pentru multe dintre noi calea redescoperirii copilului din noi, o mare de potențial și sensibilitate. Pășind pe această cale, vechile alegeri par a nu mai fi potrivite și căutăm acum să devenim cea mai bună variantă a noastră într-un domeniu cu perspective și soluții bune pentru toți ai noștri.
“Talentul tău este un dar de la Dumnezeu, iar ce alegi să faci cu el e darul tău înapoi către El.” Cred că ne suntem datori nouă în primul rând și că face parte din misiunea noastră să ne identificăm potențialul și să îl aducem în ceea ce facem, să îl aducem lumii și copiilor noștri.
Dar care e talentul tău? Care sunt resursele tale? Ce îți este ție specific, de care lumea are nevoie și care este răsplătit?
Îmi doresc ca acest workshop să vă aducă o claritate a tipologiei proprii, să vă aducă mai aproape de nevoile voastre reale, să conștientizați gândurile, credințele și mecanismele nefuncționale care vă țin departe de la a visa și împlini ceea ce e în voi.
Vom folosi un test psihologic mult apreciat în cultura organizațională și câteva exerciții, individuale și de grup, pentru a identifica tipologia fiecărui participant, plecând de la tipurile psihologice identificate de renumitul psihoterapeut Carl Jung. Vom identifica tipologia opusă, cea cu care relaționăm cu dificultate. Vom învăța ce putem face pentru a ne îmbunătăți performanța în domeniile sau activitățile care nu par potrivite unei anumite tipologii. Vom vedea ce calități și abilități înnăscute vin odată cu aceste tipologii, fiindcă fiecare dintre cele 16 tipuri are specificul său. Vom încerca să identificăm barierele interne, să vizualizăm criticul interior propriu fiecăruia și să identificăm mecanismele nefuncționale care ne stagnează evoluția.
După acest atelier, propun mamelor un pachet de 3 ședințe individuale, pentru aprofundarea cauzelor limitative identificate în timpul atelierului. În aceste ședințe vom pătrunde în istoricul personal și familial pentru a conștientiza câteva dintre tiparele transgeneraționale.
Îmi doresc că aceste ateliere să vă călăuzească către voi și resursele voastre.
Sunt Irina Stoica, psiholog cu formare în psihoterapie analitică, mamă a doi copii mici, trainer și blogger. Îmi doresc o viață autentică și o echilibrare a rolurilor de mare importanță din viața mea și același lucru vi-l doresc și vouă.
“Cine se uită în afară visează, cine se uită înăuntru se trezește.”
Mă găsiți pe www.facebook.com/psihologirinastoica și pe www.irinastoica.ro.

Va asteptam!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns