Întâlniri fotografice cu Ioana, Bucuresti, 15 mai 2019

Întâlniri fotografice cu Ioana, Bucuresti

Asociația Work At Home Moms alături de Ioana Iacob și Ludotech invită mamele din București la o serie de întâlniri despre fotografia de produs!

Vă așteptam cu drag la cele trei întâlniri unde vom vorbi despre o abordare artistică, dar și practică a fotografiei de produs, vom discuta exemple concrete și ne vom distra învățând sau reamintindu-ne noțiunile de bază în fotografie. Vom descoperi împreună ce putem folosi chiar de la noi de acasă, cum putem să ne prezentăm creațiile și serviciile și vom împărtăși propriile experiențe sau provocări. Vom afla cum putem să facem ca fotografiile noastre să fie unice, să ne reprezinte, să transmită energia și căldura noastră. Vom pleca acasă mai bogate, cu idei pe care le putem pune în practică imediat, vom răspunde la întrebări și ne vom distra cu fotografii organice sau regizate.

Ne vom cunoaște, vă voi fi alături cu îndrumare, sfaturi, povești fotografice, mici secrete și trucuri pe care le-am învățat în anii de școală și practică foto și ne-am bucura ca la finalul celei de-a treia întalniri să fim toate prietene mai bune cu aparatele foto și să putem imortaliza cu drag produsele noastre.

Despre Ioana:
Sunt Ioana, mămică de 3 copii de 8 ani, respectiv 3,5 ani x 2, fotograf de aproape 10 ani, pictez cu drag pe lemn de fag și imortalizez video farmecul vieții de zi cu zi, în cadrul proiectului ‘O zi perfectă’. Am urmat “Școala de Fotografie Fotopoetică”, cursurile “Cinepoetica” și cursurile de meșterat, am participat la numeroase tabere fotografice și expoziții de grup. Mă regăsesc în imagini și culori și sper să vă transmit măcar o bucațică din dragostea mea față de ceea ce vedem cu ochiul și încrederea că putem face o lume mai frumoasă cu o fotografie bună.

Când: miercuri, de la ora 18.00 -19:30 (15 mai, 22 mai)

Locul: Ludotech, locul în care învățăm și ne jucăm, pe str. Intrarea Scoala Herastrau, 1c, corp B, Bucuresti.

Preț: 50 RON/ întâlnire
INSCRIERI:

Prima întâlnire – miercuri, 15 mai, ora 18.00:
– Cum ne facem curaj și de ce, de unde începem
– Ce e fotografia de produs
– Tipuri de fotografie de produs
– Cum punem produsul în cea mai bună lumină posibilă – la propriu și la figurat: despre crearea unui stil propriu personalizat, formate foto, folosirea fundalurilor și recuzitei, încadratură, focus, nota personală și atmosfera fotografiei
– Câteva secrete fotografice

A doua întâlnire – miercuri, 22 mai, ora 18.00:
– Cum alegem camera și cum ne împrietenim cu ea
– Despre expunere, deschidere de diafragmă și alte chestiuni tehnice explicate de o mamică atehnică, dar determinată să înțeleagă exact atât cât este nevoie
– Cum putem improviza pentru a avea o lumină mai bună, un cadru unic, cum folosim trepiedul și ce facem în lipsa lui, filtre și alte accesorii.
– Exemple concrete
– Câteva secrete fotografice

Nota:
Nu e nevoie că mămicile să dețină aparat foto, deși încurajez acest lucru.
Cele doua întâlniri nu sunt neapărat legate între ele. Aspectele importante vor fi reluate în forme diferite în fiecare dintre cele 2 întâlniri.
Bebelușii sunt bineveniți, nu e niciodată prea devreme pentru a lua contact cu fotografia

După înscrierea la curs, ne-am bucura să aflam ce anume determina mămică să vină, ce aspecte ar vrea detaliate și ce tip de produse sau servicii creează sau comercializează, astfel încât Ioana să poata personaliza cât mai aproape de așteptările fiecăreia exemplele și discuțiile.

Pe curand!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor